Aniston

Er du en ægte Badass Chick?

Test dig selv

Du har det godt med din egen seksualitet, du er selvsikker i akavede situationer. Ingen kontrollerer dig, og du har masser af venner at stole på. Du er en virkelig "Badass Chick". Eller er det nu for godt til at være sandt?
Er du en ægte Badass Chick?
Men hvad er det egentlig at være "badass"?

Søger man på nettet, får man flere forskellige definitioner. Ens for alle definitionerne er dog signalet om, at en "badass" personlighed har en vis attitude.

Nogle steder får man en direkte negativ definition, hvor der gives udtryk for, at det er en aggressiv, antisocial og værdiløs person - måske ligefrem voldelig.

Andre steder finder man en mere positiv definition, hvor en "badass" dog har masser af attitude, men hvor det er selvsikkerheden og det respektindgydende ved personligheden, der sættes i fokus.

Ifølge disse forklaringer er en "badass" én, der aldrig lader sig kue af andre, ligesom han ikke har problemer i forhold til det modsatte køn.

"Badass" med kvindeligt fortegn

Men der henvises kun til manden som værende "badass", og det er her ordet "chick" kommer ind i billedet. En "badass chick" er den kvindelige pendant til den mandlige "badass".

Ifølge testen er den virkelige "badass chick" ikke bange for noget - hun føler sig selvsikker, er helt på toppen, har seje venner og ved lige, hvordan hun skal få, hvad hun drømmer om. Men, hvad er du i virkeligheden? Gennemgribende ynkelig, et tragisk tilfælde eller bare ussel? Forhåbentlig er du mere værd end det: "Bitch", "Cool Chick", "Diva" eller måske "Badass".

Du kan teste dig selv her og få din dom.

Tør du ikke af frygt for sandheden? Bare tag det roligt. Det værste, der kan ske, er, at du får at vide, at du er aldeles ynkelig, skal tage at få hovedet ud af r**** og se at få dig et liv. Og hvem ved, måske er du én af de totalt seje sild, der bare kan det hele.

Er du ikke af hunkøn, virker testen måske ikke - men prøv alligevel, og lad os høre din dom.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce