Aniston

En torn i øjet

Ny dansk forfatter debuterer med succes krimi

En torn i øjet er den første i serien, der på sigt gerne skulle ende ud i en trilogi.
En torn i øjet
Efter en tur i byen, cykler den eftertragtede Anne Gudbergsen hjem efter en bytur. På vejen bliver hun offer for en fælde, og brutalt myrdet.

Den 35årige Rebekka Holm bliver tilkaldt til Ringkøbing, fra hendes job hos rejseholdet i storbyen. Hun har selv sat sine barnsben i byen, men det er dog lettere modvilligt at hun vender tilbage til byen efter 16år.

Da en 2årig pige forsvinder fra et stort supermarked, begynder fortiden at flette sig sammen med nutiden, og nu gælder det om at finde en der har så meget i klemme, at mord er den eneste udvej.

En torn i øjet er en ren sanseoplevelse. Med stor objektivitet er selv de mindste detaljer beskrevet, så bogen egentlig er en indre film der kører.

Intet er 100% harmonisk, selv ikke i den mest velfungerende familie, og det bliver skildret selv i bipersonerne, hvilket egentlig er super fedt, og en noget uvant situation man som læser der bliver sat i.

Med et ord er En torn i øjet bare lidt mere end de trivielle krimier man skal slæbe sig igennem, og man får selv en del beviser at holde styr på.

Julie Hastrup er uddannet Journalist fra Dansk Journalist Højskole. En torn i øjet er hendes debutbog, tidligere har hun arbejdet for TV2/lorry og Danmarks Radio.

Hun er selv født i Ringkøbing men har altid boet i København, hvor hun nu er gift og har 2 børn.

En torn i øjet er trykt hos bazar forlaget, udkom d. 26/5-09 og koster i vejledende pris 145,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt