Aniston

En ny model af Samsung Galaxy S20 er på gaden - mød Samsung Galaxy S20 FE 5G

Er du blevet forelsket i den originale Samsung Galaxy S20, men tænker at prisen er for dyr? Så har du heldet med dig! Den nye mobil, der netop er blevet lanceret fra Samsung, hedder Samsung Galaxy FE 5G, og er en billigere model. 

Dog har den stadig mange af de gode kvaliteter og funktioner, som Samsung S20 – for eksempel et (eller faktisk tre) gode kameraer, et godt batteri og muligheden for at koble sig til det nye 5G-signal. 

Galaxy S20 FE 5G - en smartphone med hurtig skærm 

Med denne Samsung Galaxy FE S20 5G får du et hurtigreagerende og hurtigopdaterende 6,5 tommer skærm, der ligger på hele 120 Hz. Dette er en fordel, hvis du for eksempel bruger din mobil til at streame film og billeder, når du er på farten. Teknikken gør at billedet står skarpt. Derudover er det heller ingen bøjede kanter på telefonen, så du får hele billedet med. 

Men hvis du vil streame musik og film, skal du være opmærksom på, at Samsung Galaxy S20 FE 5G ikke har et 3,5 millimeter mini-jack til dine høretelefoner. Heldigvis kan du lige nu og frem til den 23/12 købe Samsung Galaxy Buds på tilbud til 79 kroner. Normalt koster det 1.400 kroner, men hvis du køber en Samsung S20 FE 5G, kan du aktivere tilbuddet, og spare en hel del penge på dine Samsung Galaxy Buds.  

Samsung S20 FE 5G - godt kamera og langt batterilevetid

Hvis leder efter en mobil, med et godt kamera er Samsung Galaxy S20 FE 5G dette rette valg for dig. Modellen har nemlig hele tre kameraer, kan zoome op til 30 gange, og er til og med utrolig lysfølsomt. Dette betyder, at linsen selv retter kontraster og farver alt efter i hvilket lys, du tager billedet i. Derfor kan du forvente knivskarpe resultater hver gang. 

Samsung Galaxy S20 FE 5G har også lang levetid i forhold til batteri. Modellen er nemlig udstyret med 4.500 mAh, hvilket betyder, at batteriet vil holde hele dagen – også selvom du bruger mobilen til både film- og musikstreaming, sociale medier eller opkald og sms’er.

Samsung Galaxy S20 FE 5G kan koble sig på 5G netværk

Er du nysgerrig på eller interesseret i det nye 5G-signal, og hvordan det virker? Så får du mulighed for at prøve det med den nye Samsung Galaxy S20 FE 5G. Denne mobil kan nemlig koble sig til 5G-signalet, der både er hurtigere og bedre, hvis du enten skal foretage opkald eller benytte dig af dine mobildata. 

Alt det kræver er, at du er tæt ved en 5G-mast, så mobilen kan opfange signalet. Er du ikke det, kan du sagtens stadig bruge Samsung Galaxy S20 FE 5G, da mobilen naturligvis også kører på 4G.  

Samsung S20 FE 5G pris ligger hos Telmore på 5.999 kroner uden et abonnement. Hvis du køber mobilen med et abonnement, kan du få den til 3.336 kroner. Du kan også vælge en afdragsordning på enten 6, 12 eller 24 måneder, hvor priserne henholdsvis er 139 kroner, 278 kroner og 556 kroner per måned. 

Samsung Galaxy S20 FE 5G er til dig, der leder efter en mobil i flot og lækkert design med et godt kamera og god batterilevetid. Hvis du samtidigt er nysgerrig på 5G, er dette måske den helt rigtige mobil for dig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce