Aniston

En lille fjer på med Signe Muusman

Det hele startede med en lille gavekurv bag på en cykel på vej ind til det hotel Paris Hilton boede på under sit ophold i Danmark.

En lille fjer på med Signe Muusman
Historien kort fortalt er at Signe Mussmann så småt var begyndt at sælge sine hårbøjler til et par få forretninger i København, da hun i tv så at Frk. Hilton var på besøg i Danmark. Hun besluttede sig for at lave en gavekurv til hende, da hun ligesom mange andre designere håbede at Paris ville vise sig offentligt med netop hendes produkt, og det gjorde hun. To gange faktisk. Derefter er der virkelig kommet gang i Signe Mussmanns værksted og hun har nu fået en webshop stablet på benene.

Signe Muusmann laver hårbøjler, og ikke bare almindelige hårbøjler. De er store og flotte og meget unikke. Hun har en til enhver lejlighed og laver dem også på bestilling.  Eksempelvis lavede hun en fantastisk bøjle til Lise Rønne da hun skulle være vært på Tv-festivalens Prisoverrækkelse i 2008.

På hjemmesiden som er meget overskuelig er bøjlerne inddelt i 4 kategorier. Day, Evening, Midnight og Couture. Priserne ligger mellem 399,- kr. og 1399,- kr. for bøjlerne på siden, og der er gratis forsendelse til hele landet. 

Besøg selv Signemuusmann.dk og se mange flere smukke hårbøjler.

En anden side med ligeså smukke hårbøjler er gravgaarsmadsen.com og leder du efter et billigere alternativ er www.mrsskipper.dk et godt sted at kigge.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce