Aniston

En juletradition af de fine: Linie Christmas Edition

Årets Linie Akvavit er klar til julens festligheder for alle aldre.

Jeg er godt nok ikke selv den store akvavit-drikker, men jeg synes alligevel, det er så fint, at det igen er blevet lidt in at drikke akvavit, og at unge som gamle kan blive enige om, at det er dejligt med en sildemad og "en lille skarp".

Og akvavit hører jo i høj grad julen til. Derfor er det også spændende, at Lysholm Linie Aquavit igen i år har lanceret en juleakvavit, Linie Christmas Edition 2013, som er forskellig fra sidste års jule-akvavit, men som igen i år er udviklet således, at den supplerer julemaden på bedste vis.

Linie Christmas Edition har, ligesom den klassiske Lysholm Linie Aquavit, taget turen over Ækvator hele to gange, fordi den modnes på sherryfade på en fire måneder lang rejse fra Oslo til Sydney og tilbage igen. Og juleakvavitten har desuden lagret i hele 2,5 år, hvilket har betydning for både smag, duft og fremtoning. 

Den første Linie Christmas Edition kom i handlen for blot tre år siden, men Linie Christmas Edition er vist allerede blevet lidt af en juletradition blandt mange.

Haps haps!
ANNONCE
En juletradition af de fine: Linie Christmas Edition
Del

Seneste nyt

Annonce