Aniston

En hemmelig dagbog

Fra en rejse i Skotland

På en rejse kan alting ske, og igennem denne superhemmelige dagbog kommer sandhederne frem. Hvem skulle for alvor have troet, at forældre har humor? Og at man kan shoppe uafbrudt i seks timer? Kan man træde en varulv over tæerne uden at blive ædt? Og kan man overleve en nat som hjemløs på gaden?
ANNONCE
En hemmelig dagbog
Dagbogen blev skrevet med risiko for liv og lemmer, og i ansigtets fodsved og med grædende knæ. Men når man er nysgerrig og yndefuld som en elefant vil stikke næsen i alt man møder på sin vej, så må man være forberedt på at leve livet farligt.

Forfatteren af denne dagbog havde aldrig prøvet at rejse før, så hendes gode veninde Siri var udråbt til guide. Når man er langt, langt hjemmefra, så kan det være svært at overleve, men de klarede det.
Især på grund af skribentens ekspertise som sort-seer.

Og så snakker hun for meget...

God læselyst.

(Grundet tre foregående dage i London starter dagbogen fra dag fire).

Dag 4

Tjekkede ud fra vores hostel, og sprang på en bus til Skotland. Krydser fingre for at vi kan finde et sted at bo deroppe.

Citat:
Siri: "Du minder om en abeunge!"
(Sagt til en omklamrende Michelle)

Dag 5
Ankom til Edinburgh, og gik laaangt hen til et hostel. Heldigvis havde de plads til os, og vi blev indlogeret sammen med nogle hollændere.

Fik en chokerende sms fra Siris forældre der skrev, at de havde købt billige flybilletter, og ville komme for at besøge os. Efter 7 minutter og 32 sekekunder i totalt chok modtog vi en anden sms hvori der stod: "Aprilsnar!" - Så meget for forældre med humor...

Citat:
Siri: "Vores børn bliver nok lige gamle. Jeg mener, vi voldtager jo nok X på samme tid"
(I en snak om, at det kunne være sjovt hvis vores børn blev kammerater. "X" er by the way en fyr der ikke skal nævnes her.)

Dag 6
Shoppede i seks timer og har bestemt mig for aldrig at købe tøj i Danmark igen. Jeg elsker Edinburghs butikker! Her står skotter på ethvert gadehjørne i kilt og med sækkepiber. Har aldrig vidst at det lyder så frygteligt tæt på, men satser alligevel hårdt på at score min egen private "Braveheart".
 

Citat: Michelle: "Hvordan bruger man den her?"
(Forvirret... om en plasticpose)
ANNONCE
En hemmelig dagbog
Dag 7
Var i "Edinburgh Dungeon" i dag. Et yderst uhyggeligt sted, med levende skuespillere udklædt som vampyrer og andre interessante figurer. Jokkede en varulv over tæerne, hvorefter han skreg temmelig voldsomt af mig. Skal aldrig derind igen!

Citat:
Siri: "Eh... der sidder en mand og glor på mig!"
(Pinlig berørt Siri da hun hælder tun-vand ud af et vindue fra 2. sal)

Dag 8
Tog en milliard-million billeder af en gammel borg. Købte billig hårfarve og farvede vores hår. Desværre er det svært at gøre uden et spejl, så jeg har fået store, brune pletter i panden - render rundt med hårnåle og ekstrem sideskilning for at dække det værste, men receptionisten grinede alligevel.

Spiste buffet på en kinesisk restaurant og var så forædte, at vi måtte trille hjem til vores hostel. Aldrig mere buffet - det kan ikke være sundt at føle sig som en bombe. Øv at det er sådan en bjergby - alt for mange stejle gader.

Citat:
Siri. "Det smager af selvdøde koindvolde."
(Diskretion har aldrig været Siris stærke side)

Dag 9
Besteg et mindre bjerg og faldt død om på toppen. Fandt en billig købmand på vejen hjem, og købte 60 forårsruller, samt seks Magnum-is. Fandt ud af, at der ikke er nogen fryser på vores hostel, så vi måtte spise isene inden de smeltede. Måtte ligge i sengen resten af dagen med en ufattelig mavepine.

Note til mig selv: Spis aldrig mere Magnum-is!
 
Dag 10
Flyttede værelse i dag, og fik husets værste rum. Meget koldt, med udsigt til en baggård med malere, der konstant glor ind og banker på ruden. Spiste ti forårsruller. Nu har vi 50 tilbage, og de skal spises inden de bliver dårlige. Øv!

Citat:
Siri: "Han minder mig om hjernen fra Ninja-turtles, der har fået en krop"
(Sagt om en skaldet vindueskigger)
ANNONCE
En hemmelig dagbog
Dag 11
Besteg endnu et bjerg og holdt skovtur. Typisk at det begyndte at regne. Så efter at Siri havde taget et væddemål op, og klatret op i toppen af et træ gik vi hjem. Gik i byen, og mødte en okse af en svensk brandmand og en fuld engelsk business-særling, der havde glemt at lyne sine bukser. Skotlands natteliv er ret varieret...

Citat:
?: "I'll fuck a muffin!"
(Fuld svensk brandmand...)
 
Dag 12
Fik lavet en tatovering, for avsa det gjorde nas! Tog på diskotek og mødte en sur skotte og hans hippiebror.

Citat:
Siri: "So... Do you think there is a monster in Loch Ness?"
Sur Skotte: "There is no f***ing, God damn monster!" 

Dag 13

Gik fra hostellet, shoppede og spiste. Sprang på en bus til Inverness, og var ved at dø af sukkerchok (for meget slik).

Citat:
Siri: "Det er ærgerligt at jeg ikke er en dreng. Så kunne vi bolle"
(Sagt på et tidspunkt vi dødkedede os)

Dag 14 Var i Inverness klokken 00:30 om natten, og fandt ud af, at hostellet først åbnede klokken 8:00. Tilbragte hele natten i et P-hus med uhyggelige skurelyde, politisirener og fuldemandsråb udenfor. Aldrig har jeg frosset så meget, kulde!
Blev losset ud klokken 6:00 om morgenen af en overfrisk rengøringsmand, ventede i to timer på en cementtrappe. Fik to senge på hostellet og faldt om, smadretræt. Øv, jeg vil hjem!

Citat:
Siri: "Der er intet mere naturligt!"
(Da Michelles næse løber og hun må tørre den i en gammel busbillet)
ANNONCE
En hemmelig dagbog
Dag 15 Selvom bad, køkken og alt der hedder "radiatorer og varme" er ikke-eksisterende, så er her nu vældig hyggeligt. I det mindste har vi en seng at sove i, og udsigt til sneklædte bjerge. (Samt affald, grå beton, stilladser og skrigende måger).

Vil forsøge at overtale Siri til at vaske tøj inden længe. Hun havde fem par strømper med, og vi har været af sted i to uger...

Citat:
Siri: "Mine sko lugter af Martin!"
(Efter at have gået 20 kilometer i et par kvælende gummisko, og derefter fyldt dem med en hel spraydåse "God fod")

Dag 16
Tog en skrumlebus ud til Loch Ness, men nogle fjolser har hegnet det halve af søen ind (med pigtråd). Blev sure, tog et par billeder af søen og spiste doughnuts og klam laksemad med fiskeben.

Havde så ondt af os selv, at vi købte en seks-personers chokolade-islagkage og delte den.
Der har været læk i en dåse tun så nu stinker Siris halstørklæde af fisk - meget. Derudover er mine sokker også begyndt at stinke, og der har været shampooeksplosion i min kuffert... Mega-øv!

Citat:
Siri: "Eh... der har været læk i en dåse tun... (kort efter): ADR, lugt lige til mit halstørklæde!"

Dag 17 Flygtede fra regnvåde Inverness og tog tilbage til Edinburgh - solbyen, hurra. Fejrede det med at spise medbragt suppe fra Tiger. Deler værelse med to franske hippier, der sidder på gulvet med deres tørklæder, bare fødder og drikker the. Interessant...

Citat:
Siri: "We are from Denmark"
Uinteresseret mand: "Congratulations!"
(Sagt bidende sarkastisk)

Dag 18 Tog i byen og snakkede med en Australsk fyr, der skal til Roskilde Festival. Han fortalte, at de fleste er ganske klar over hvad Roskilde er - haha, tag dén Woodstock!
Nah, derudover er jeg nu ganske sikker på, at det er en skotte, der skal være min udkårne, når jeg engang dropper det glade single-liv.

Citat:
Hønefuld pige med et oppusteligt får under armen: "Write on my sheep, please."
ANNONCE
En hemmelig dagbog
Dag 19 Købte proviant og nød den sidste dag i Edinburgh. Fik uddelt et par gratis påskeæg af flinke skotter, der reklamerede for en eller anden kirke. Vil ikke hjem!

Citat:
Siri:"Ser jeg dum ud når jeg går?"
Michelle: "Åh siri...  det var det eneste du aldrig måtte spørge mig om"
(Fortvivlet Siri til en endnu mere fortvivlet Michelle)

Og således slutter rejsen dog ikke. De to piger tog tilbage til London og kaprede bylivet, et par modefotografer og en farvet autist.
Dog, det alt sammen endte med, at de tog et fly til det kære Danmark, og endte i barndomshjemmene endnu engang - med oplevelser i rygsækken og en hemmelig dagbog i lommen, der på forunderlig vis nu er endt på Aniston.dk!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce