Aniston

En håndfuld gode til ferien og festivalen

Pak let, pak praktisk.

En håndfuld gode til ferien og festivalen
Ferie- og festivalsæsonen er lige om hjørnet. Og tasker og kufferter skal pakkes.

Jeg er godt nok ikke længere festivalgænger, men jeg skal da pakke til ferie, og det kan nogle gange være lidt det samme. For man vil ikke gå på kompromis, og samtidig vil man ikke slæbe alt for meget med.

Så her er min huskeliste, som du er meget velkommen til at læne dig op ad, når du selv skal pakke - uanset om det er til festival, charterferie, storbyferie, camping, sommerhus eller noget helt sjette.

1) Forberedt på al slags vejr
Solcreme er altid et must - uanset hvilken type ferie, man skal på. Jeg tager altid rigelig med solcreme med, fordi man alligevel skal bruge ret meget i løbet af bare en uges ferie, hvis vejret altså er godt! Er det ikke, er det meget rart også at have medbragt et lille, praktisk regnslag, som man kan have med i tasken - just on case.

2) Fugt
Fugtighed til huden hører til på en hvilken som helst ferie. Gå aldrig ned på en god håndcreme og en god ansigtscreme. Jeg bruger en ansigtscreme med solfaktor hele sommeren - også på ferien, hvor man jo ofte er ude dagen lang.

3) Neglelakfjerner
Det virker måske lidt skørt, men jeg har altid minimum en neglelak med i kufferten, når jeg skal på ferie. Neglelakken, man har taget på, dagen før ferien, slides jo af. Og så skal der et nyt lag til undervejs, så det hele ikke ser så sjusket ud. Jeg har tidligere altid købt en neglelakfjerner på destinationen, som jeg så har efterladt på feriestedet, fordi jeg for guds skyld ikke skal risikere, at der løber neglelakfjerner ud i en hel kuffert! Men i år pakker jeg smartere. Neglelakfjernere findes nemlig også i rejsestørrelser! Og husk da så i øvrigt makeup-wipes! De er altså guld værd - også på flyet, hvis turen er lang!

4) Håndsprit og desinfektionsservietter
Jeg er mor og dermed pr definition hysterisk med håndhygiejne. Hos mig er det bare ikke noget, der første er kommet sammen med babyen. Hysteriet har altid været der! Derfor har jeg også altid haft en håndsprit eller desinfektionsservietter med i tasken, når jeg skal på ferie. Og let's face it - den slags er i virkeligheden altid rart at have med, når man lige støder på et toilet, hvor man ikke kan få vasket hænder! Hyyyyl!

5) Væske
Det er naturligvis svært at have en flaske vand og en Starbucks Skinny Latte med i bagagen, når man rejser med fly. Men jeg har altid drikkevarer med mig, når jeg drager af sted på ferie og undervejs. Så er væskebalancen i orden, og man er (tættere på at være) fri for at blive irriteret på rejsefællerne. Og på festivallen er det i øvrigt endnu mere sund fornuft også at pakke lidt andet end vodka og dåsebajere!

Du kan se mine forslag til diverse kuffertvenlige sager i galleriet!


God ferie, festival eller, hvad du nu skal muntre dig med!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce