Aniston

En god røv

Det er det fyrene vil ha'!

Kvindekroppen er jo en dejlig ting, men der er især én legemsdel, som fyrene er helt tossede med for tiden: Røven.
En god røv
På Aniston"s broderside Connery.dk, bliver netop denne legemsdel på kvinden hyldet i stor grad, og en hel del af brugerne har udtalt, at røven er noget af det vigtigste ved en kvinde rent udseendemæssigt. Men det er ikke kun på Connery.dk, at "ass-feberen" raser, det gør den sådan set over hele verden. I flere og flere musikvideoer ser man lækre dansere shake deres røv for vildt lige op i kameraet, og der bliver lavet lister over hvem af stjernerne, der har den bedste røv.

En god røv har selvfølgelig altid været værdsat, men lige for tiden bliver den hyldet mere end nogensinde. Når jeg tænker ca. 10-15 år tilbage i tiden, så har jeg indtryk af, at det mere var brysterne, der var i fokus, men den status har røven overtaget nu. Om det skifter med jævne mellemrum, ved jeg ikke, men det er da muligt. Dog er det jo begrænset, hvor mange legemsdele, der er at tage af, da for eksempel armen eller foden jo ikke just er særlig charmerende (med mindre man har lidt "skæve" lyster).

Det er som sædvanligt nogle kendte stjerner, der har banet vejen for tendensen. Jennifer Lopez er en af forgængerne, hvad angår runde strutrøve, og hun bliver skarpt forfulgt af Beyonce Knowles. Egentlig så har den afroamerikanske del af samfundet længe været ass-fikseret, men de to førnævnte kvinder fik også resten af verden til at hoppe med på bølgen. Også Kylie Minogue har gjort sit for at promovere røven - tænk blot på de guld-hotpants hun trippede rundt i i musikvideoen til numret "Spinning around".

Men det er ikke så nemt at definere, hvad der kendetegner en god røv, det er meget in
ANNONCE
En god røv
Nogle er så heldige at være udstyret med en god røv fra naturens side, mens andre er knap så heldige. For den sidste gruppe er der ikke andet at gøre end at spise rigtigt og træne hårdt på Stairmasteren, indtil balderne sidder, som de skal. Men der er nu visse ting, der bare er umulige at træne frem. Tag for eksempel billedet her til venstre, at få sådan en strutrøv er helt umuligt, hvis man ikke har generne til det. Den eneste løsning her, er et smut på operationsbordet. Dog en lidt drastisk løsning efter min mening.

En ting, man bør overveje i sin jagt på en god røv, er, at den skal passe pænt til proportionerne af ens krop. Det er pænest at have fordelt vægten jævnt på bryster og røv, for ellers får man ikke det eftertragtede timeglas-silhuet.

Men det vigtigste er at have det godt med sit udseende. Personligt ville jeg helst ikke rende rundt med en røv som Jennifer Lopez"s, da jeg simpelthen syntes den er for stor. Så selvom moden måske hylder blandt andet det look, så hold dig fra det, hvis du ved, du ikke ville føle dig tilpas med det.

Ladies, hit the Stairmaster!
ANNONCE
Del

Seneste nyt