Aniston

Emmelie de Forest

Netop nykåret Eurovison-vinder og pladeaktuel.

5 ud af 6 stjerner
Foto: Dr.dk - Emmelie de Forest Foto: Dr.dk
Emmelie de Forests navn er på hele Europas læber i disse dage. Den 20-årige sanglærke fejede alle konkurrenterne af banen i Malmø, da hun lørdag vandt det internationale melodi grandprix, bedre kendt som The Eurovision Song Contest.

Emmelie var fra starten blevet spået til at vinde, da bookmakerne og mange fans havde hende som deres personlige favorit.

Og spådommen gik da også i opfyldelse, for Emmelie fik 281 point på vinderkontoen og det var et pænt forspring foran de efterfølgende lande, nemlig Azabaijan og Ukraine.
ANNONCE
Emmelie med sit nye album 'Only Teardrops'. - Emmelie de Forest Emmelie med sit nye album 'Only Teardrops'.
Livet efter Eurovision
Emmelie udgav sit debutalbum lige op til Eurovision finalen, og det fik passende navnet 'Only Teardrops'. Albummet rummer 12 sange, som er skrevet af Emmelie selv sammen med det øvrige team bag 'Only Teardrops'. Og første single fra albummet er selvfølgelig vindersangen.

'Only Teardrops' er en pop-/folk-plade, der har evne til at ramme publikum bredt. Genren klæder Emmelie rigtigt godt, og lyden er meget lig Aura Diones, men der er alligevel en genkendelighed ved Emmelies stemme giver sangene en kant og sprødhed. Og albummet har bestemt flere sange, der kunne gå hen og blive hits. 

De mest bemærkelsesværdige sange for mig er: ' What Are You Waiting For', 'Beat The Speed Of Sound' og 'Let It Fall'.

Jordnær
For Emmelie har albummet været en personlig rejse, hvor hun bl.a. har hentet inspiration fra 'Wuthering Heights' og 'Jonathan Livingston Seagull'.

Emmelie har talent til at blive husket for meget mere end blot hende som vandt grandprixet. Hun er kommet frem på egen vis, og er ikke 'x faxtor-produkt'. Emmelie er en jordnær pige, som har hjertet med i sit skriveri og musik.

Som hun selv udtrykker det: "I've never really liked singing while wearing high heels or any kind of shoes. Being barefoot makes me feel connected to the ground, and it makes me feel more relaxed."
ANNONCE
Det nye album - Emmelie de Forest Det nye album
'Only Teardrops' (Universal Music, 2013) Tracklisting:
1. Teardrops Overture
2. Hunter & Prey
3. Change
4. Only Teardrops
5. What Are You Waiting For
6. Haunted Heart
7. Force Of Nature
8. Beat The Speed Of Sound
9. Soldier Of Love
10. Running In My Sleep
11. Let It Fall
12. Only Teardrops (Symphonic Version)
ANNONCE
Aniston.dk giver hermed Emmelie 5 stiletter ud af 6.

Albummet kan nydes på stream eller download. 

Se mere på deforest.dk, og se atter en gang Emmelies optræden her neden under.
Del

Seneste nyt