Aniston

Emmelie de Forest trækker danskere til Malmø

Det bliver lidt af en dansk folkefest ved det Europæiske Melodi Grand Prix i maj.

Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen - Emmelie de Forest trækker danskere til Malmø Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Europæisk Melodi Grand Prix 2013 løber af stablen i Malmø i maj, og mange lande har allerede fundet deres repræsentanter til den store musikfest.

Emmelie de Forest er Danmarks repræsentant, idet hun vandt det danske Melodi Grand Prix på DR tidligere på året.

Og Emmelie formår tilsyneladende at trække en del danske fans med sig til den svenske storby. Det tyder på, at det bliver en festaften set med danske øjne, og at Malmø får besøg af en del danskere, som vil støtte Danmarks nye Grand Prix-stjerne.

I hvert fald viser nye søgetal fra hoteleksperten Hotels.com, at Malmø oplevede en stigning i søgninger på den danske Hotels.com-side i ugerne efter det Danske Melodi Grand Prix.

Ser man på Hotels.com’s liste over søgninger på Malmø i Sverige i perioden lige efter det danske Melodi Grand Prix i slutningen af januar sammenlignet med samme periode sidste år, så tegner det til at blive en dansk folkefest, når Emmelie de Forest skal forsvare de rød-hvide farver - i hvert fald er antallet af søgninger på årets internationale grand prix-værtsby Malmø steg med 15 pct. fjorten dage efter braget i Boxen i Herning den 26. januar i år. 


Finalen i det europæiske Melodi Grand Prix kan ses på DR den 18. maj 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt