Aniston

Emma

Lækre drinks i labre omgivelser

Fredag den 3. februar gæstede Aniston.dk - Partycrew København "Emma"; en super trendy natklub med alt, hvad dertil hører, som endvidere også er et af de første "røgfrie" diskoteker herhjemme, dog stadig med et par rygezoner til dem, der lyster det.
Emma
Ingen af os havde besøgt "Emma" efter husets ombygning og stedets nye navn, så vi var alle meget spændte på at se stedet an.

Vi kom tidligt for at kunne beskue alle detaljerne inden, der ankom alt for mange gæster; men første indtryk var lidt skidt, da vi blev mødt af nogle lettere flabede og langsommelige dør-mænd.

Heldigvis var de også de eneste af "Emmas" personale, der ikke var høflige, søde og glade mennesker.

Omgivelserne
Det første, der slår en i øjnene, er det utroligt flotte omgivelser. Der er en lækker lounge stil over stedet, og stilen er virkelig gennemført, alt fra sofaarrangementer, toilet, barer til udsmyk-ning, belysning og den ultra lækre cocktailbar med dertilhørende lounge område.

Der er virkelig kræset om detaljerne, og man både ser og mærker det tydeligt. Der er ikke den almindelige form for diskobelysning, men til gengæld et hav af små, dunkle lamper i alle kroge og så en kæmpe, moderne og meget stilet, lysekroneagtig sag, hængende over dansegulvet.

Dog undrede det os, at der ude på toilettet lå en død lilje i skraldespanden. Det så ikke så indbydende ud, men vi havde da noget at more os over i et kort øjeblik, og som aftenen skred frem, blev den dækket af papir. Men det passede nok ikke helt til deres ellers flotte stil.

Cocktailbaren
Cocktails på "Emma" er lidt en oplevelse i sig selv. Der er gjort rigtig meget ud af cocktailbaren, da den ser utroligt indbydende ud med alle de spændende ingredienser, blendere og meget mere.
ANNONCE
Emma
Men, ja der er sørme et men, priserne er en smule pebrede, da den billigste koster 85 kro-ner, og så stiger de ellers helt op til 135 kroner. De smager dog lige så skønt, som de ser ud, og man kan følge med i hele processen.

Ven med Emma
Da vi havde siddet derinde i en del timer, kom der pludselig en ung dame hen og satte sig ved siden af mig, med et stort smil sagde hun: "Hejsa, vil du være ven med "Emma"?".

Det var selvfølgelig reklame for natklubbens egen lille insiderklub, som alle er velkomne i, og ikke bare en ensom pige ved navn Emma.

Man kan blive tilmeldt deres nyhedsbrev og sms-service, for derefter at blive informeret om specielle arrangementer, hvor der kan være gratis indgang og eventuelt gratis drinks.

Når man er "Ven med Emma", kan man også melde sig på deres gæsteliste og få gratis entré torsdag, fredag og lørdag. Du kan også blive "Emmas" ven via deres hjemmeside: Emma.dk

Publikummet
Umiddelbart havde vi en idé om, at publikummet kun ville bestå af meget chikke personer. Dem var der da også en del af, men til gengæld var der også en del, man ikke ville anse for at være popsmarte eller det, der ligner, hvilket gjorde, at stedet faktisk har en meget bred vifte af gæster.

Alt i alt
Alt i alt havde vi en festlig aften. "Emma" har nogle lækre omgivelser, men man skal enten drikke en del hjemmefra eller have en god sjat penge til overs.
ANNONCE
Emma
Stemningen var meget lounge præget. Det er en god måde at starte ud på, men der gik lidt for lang tid, inden der kom noget rigtig dansemusik. Så jeg tror, at jeg på alle os Aniston.dk-tøsers vegne kan sige, at vi sad og faldt lidt hen, og vi begyndte til tider at stene lidt.

Det er dog rigtig dejligt, at de kører det røgfrie koncept. Man behøver ikke nødvendigvis stinke af cigaretter dagen efter, øjnene løber ikke pludselig i vand, og man bliver ikke brændt ved et uheld af en alt for stiv ryger på dansegulvet.

Samtidig respekteres rygernes vane, og der er et flot rum til rådighed, hvor rygerne kan flyde i sofaen samtidig med, at de nyder deres nikotin.

Alt i alt et ganske udmærket sted.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce