Aniston

Elisabeth Jagger for Wrangler

Fede, farverige og opstrammende jeans til en top lækker sommer.

Elisabeth Jagger er ambassadør for Wrangler Denim Spa. - Elisabeth Jagger for Wrangler Elisabeth Jagger er ambassadør for Wrangler Denim Spa.
Jeg er altid på jagt efter nogle gode jeans, og de må gerne være både pæne, eventuelt iøjenfaldende og praktiske - og så skal de naturligvis sidde godt og være en god kvalitet, der ikke bliver slasket efter fem minutters brug.

Og nu har Wrangler introduceret nogle jeans, som er meget tætte på at opfylde alle disse krav. Og som tilsyneladende desuden kan så meget mere.

De nye jeans er en del af serien Denim Spa, som består af skinny jeans med naturlige, terapeutiske ingredienser, der, som noget helt specielt, både fugter og opstrammer benene.

Ikke nok med det, så kommer de i denne sæson i nogle virkeligt fine farver, nemlig citron (gule), melon (røde) og kiwi (grønne).

Elisabeth Jagger er ambassadør for Denim Spa - og ja, man kan jo håbe, man får en bagdel som hende ved at bruge de nye jeans ... De skal da i hvert tilfælde næsten prøves!


De nye farvede jeansmodeller i Wranglers Denim Spa serie fås allerede hos forhandlere i Danmark og koster 800 kr.
ANNONCE
De nye Denim Spa er ren win-win: Pæne og opstrammende! - Elisabeth Jagger for Wrangler De nye Denim Spa er ren win-win: Pæne og opstrammende!
Elisabeth Jagger for Wrangler Denim jeans har en vejl. udsalgspris på 800 kr. - Elisabeth Jagger for Wrangler Elisabeth Jagger for Wrangler Denim jeans har en vejl. udsalgspris på 800 kr.
Del

Seneste nyt