Aniston

Elefanternes hemmelige liv

Følg de smukke elefanter fra din sofa hjemme i stuen.

6 ud af 6 stjerner
Elefanternes hemmelige liv
Nogle gange trænger man til at se en masse dejlige dyr i deres naturlige omgivelser. Og når man ikke lige selv kan komme ud på savanen og møde dem, så er det jo heldig, at man kan møde dem i egen stue.

"Elefanternes hemmelige liv" er en af den slags serier, som gør, at man kan nyde nogle dejlige dyr, mens man sidder i sofaen.

Livet blandt elefanter
"Elefanternes hemmelige liv" er optaget i Samburu National Reserve, der ligger i det nordlige Kenya.

Serien fortæller en række historier fra de vilde elefanters liv. Lige fra de første vaklende skridt for den nyfødte Breeze til den gamle, erfarne matriark Babylons oplevelser.

Serien afslører, hvordan elefanternes opførsel og interne relationer er præget af stor omsorg og empati. Den er således en god mulighed for at se disse fantastiske dyr gennem øjnene på nogle af de, der kender dem allerbedst.

Ekspempelvis David Daballen, som er forsker hos organisationen Save the Elephants, der umiddelbart kan skelne mellem 500 forskellige elefanter på deres udseende alene og stifteren af Save the Elephants, Iain Douglas-Hamilton og hans datter Saba, der sammen tyder elefanternes adfærd med uforklarlig præcision.

Elefanter og mennesker
i "Elefanternes hemmelige liv" bliver du desuden fulgt på vej af behagelig fortællerstemmer, der heldigvis er den originale engelske fortællerskes, så man får fortalt tingene ordentligt og ikke gennem en lidt plat og ringe dansk oversættelse.

Serien byder på smukke naturoptagelser af de store dyr og naturen samt de øvrige dyr omkring dem.

Den skiller sig dog ikke som sådan ud fra andre naturfilm og handler lige så meget om menneskerne omkring elefanterne som om elefanterne. Man savner måske også lidt David Attenborough, der pludseligt dukker op blandt dyrene.

Men "Elefanternes hemmelige liv" er bestemt værd at se, hvis man er glad for de store dyr og gerne vil vide mere om deres verden - og vil nyde babyelefanten Breeze, der er noget så sød, når hun løber!

"Elefanternes hemmelige liv" er udkommet på DVD den 9. november 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce