Aniston

Electrolux EasyCompact håndmikser

Gå amok i julebag med Electrolux' nye EasyCompact håndmikser, som du kan vinde lige her.

Electrolux EasyCompact håndmikser
Det er sjovt og hyggeligt at lave julemad og julebage. Men det er nu engang lidt sjovere, hvis man har det rette udstyr til at lave lækkerierne med.

Derfor sætter Aniston.dk nu den lækre og sprit nye håndmikser fra Electrolux på højkant, som gør det meget sjovere at bage alle de gode julegodter og piske flødeskummen til risalamanden.

Den nye EasyCompact håndmikser fra Electrolux gør juleforberedelserne til en leg.

Pisk dig i julehumør
Den nye håndmikser, som er på højkant, er ikke bare en hvilken som helst håndmikser.

Udover at den er helt ny og kun lige på vej ud i butikkerne, så er den designet til at gøre livet lettere for alle, der gerne vil komme i julehumør.

Man kan for det første opbevare hele sættet samlet, så de forskellige piskere ikke ligger og flyder i forskellige skuffer og skabe.

Holderen er desuden formet, så ledningen kan vikles rundt om håndmikseren og på den måde holde sig selv på plads.

Herudover har EasyCompact håndmikseren en ledning på hele 1,5 m, så du kan bevæge dig rundt i køkkenet, mens du pisker, så du ikke er stavnsbundet til at stå og kigge ind i køkkenets eneste stikkontakt.

Sidst, men ikke mindst, er den nye håndmikser fra Electrolux nem at rengøre, så du både har tid til at bage pebernødder, klejner og brunkager - uden at skulle bruge al din tid på opvask.

Du slipper oven i købet for at svine hele køkkenet (og dig selv) til, fordi den også har et helt specielt hastighedssystem med lav starthastighed og rotation, som gør den til at styre.
Electrolux EasyCompact håndmikser
Musthave til julebag
Electrolux EasyCompact håndmikseren har en stabil og smart holder, der samler alle dele og holder ledningen på plads, kroge og piskeris i rustfrit stål, der tåler maskinopvask, lang ledning 150 cm, hastighedssystem med fem trin og pulsfunktion, langsom starthastighed med lav rotation på første trin 600 rpm. samt en stærk motor på 300 W.

Farven er hvid, der følger to dejkroge og to piskeris med og designet er enkelt og lækkert. Alt i alt et musthave i køkkenet - både når julebageriet står på og i det daglige.

Electrolux EasyCompact håndmikser har en vejledende udsalgspris på 399 kr.

Vind Electrolux EasyCompact håndmikser
Du har nu chancen for at vinde den lækre nye håndmikser fra Electrolux lige her på Aniston.dk frem til den 30. november 2010.

Se her, hvordan du deltager.

Del