Aniston

Eksklusiv luksus til discount

Slip af med muskelspændinger og bliv løsnet op

Midt i Odense, i gågaden Vestergade, ligger Inter Treatment College. Her kan du få velvære fra top til tå: Manicure, makeup, farvning af bryn, voksning og ikke mindst massage.
Eksklusiv luksus til discount
Massage er nok det mest maskuline, man kan få deroppe, og det var da også en af grundene til at valget faldt på netop denne behandling. Massøren hedder Bo Janssen, og er trods sin korte tid som uddannet og certificeret fysiologisk massør, bestemt en fornøjelse at blive masseret af.

Opløsning af vinterspændinger
Gennem vinteren har jeg haft spændinger i ryggen. Jeg kontaktede derfor Bo Janssen for at booke en tid. Det viste sig, at der var en tid to timer senere samme dag.

Jeg lagde mig op på briksen, og han gik i gang med at ælte min ryg igennem, hvilket var super skønt. Varmen kommer tilbage i kroppen, og jeg kunne virkelig mærke, hvordan hver enkelt muskel blev løsnet op hver for sig. Han kunne desuden også mærke, hvor jeg spændte, og det var disse områder, der blev arbejdet ekstra godt med.

En halv time efter er jeg stort set helt fri for spændinger i nakken, hvilket er en befrielse; og jeg har da også valgt at komme igen en af dagene, for at få gjort en ende på spændinger nu.

Massage behøver dog ikke nødvendigvis at blive givet fordi man har spændinger. Det kan også give en dejlig fornemmelse af velvære (ligesom sol og et langt varmt bad kan være). For ikke at tale om alle de misundelige blik, du vil få fra dine veninder:

"Ej, har du fået massage? Hvor er det snyd. Jeg vil også".

Denne sætning har jeg hørt flere gange på de få dage, der er gået siden jeg sidst fik massage. Det er skønt, at folk bliver lidt misundelige. Men faktisk kræver det ikke særligt mange penge. Da Bo er nyuddannet og lægeeksamineret massør, får du topprofessionel behandling til lave priser.

Prisen er for studerende 100 kroner for en halv time (ved visning af gyldigt studiekort). Helkropsmassage koster 200 kroner ved visining af studiekort. Er du ikke studerende, koster de to behandlinger henholdsvis 150 og 300 kroner!

Naturlige produkter
Hvor mange af de produkter, vi mennesker dagligt smører os ind i, indeholder utallige giftstoffer og unaturlige parfumer, er massageolien hos Bo helt ren og uden tilsætning. Produktet er udvundet af kokos, og er derfor helt naturligt. Dette er også en vigtig faktor, da man derfor undgår at tørre helt ud på ryggen efter endt behandling. Duften af dette produkt er heller ikke så kraftig og parfumeret, som andre massageolier ellers er.
ANNONCE
Eksklusiv luksus til discount
Hvis jeg skulle sige noget skidt om dette sted, skulle det være... Hmm... At man ikke bliver budt på kaffe?!

Du kan bestille en tid på telefonnummer: 6612 1206.

Adressen er:
Excellent-Massage
Vestergade 30, 1.
5000 Odense C

Se eventuelt mere på www.Excellent-Massage.dk
Del

Seneste nyt

Annonce