Aniston

Ekskærester

Skylder man dem egentlig noget?

Ekskærester, alle har dem - Men hvor tæt er det lige man skal være på dem? At man har tilbragt tid sammen, og er en del af hinandens fortid, betyder det så at man også er tvunget til at være en del af hinandens fremtid?
Ekskærester
Her forleden var jeg i København for at shoppe, og med mig havde jeg lokket en af mine venner, som modsat de fleste mænd faktisk elsker at shoppe.

Vi var dybt optaget af at rende rundt i butikkerne for at finde noget fristende at købe, og selvfølgelig mens vi er allermest optaget af shopping og intern humor, render vi ind først en af mine ekskærester og et par butikker senere render vi ind i en til.

Ja, det var jo fint nok, der er intet negativt mellem mine ekskærester og jeg, men var bare i det der humør: "Åh, orker ikke at stoppe og tale om ligegyldige ting", og så især ikke med personer, som ikke er en del af mit liv mere. Så det blev ikke til andet end et smil, et hurtigt hej og så videre.

Men de havde åbenbart forventet mere fra mig, jeg er jo lille søde, snaksaglige og altid høflige Cat. Hmm... For jeg nåede knapt nok ind af døren, før jeg modtog en SMS fra den ene;

Ekskæreste et: "Hej søde Cat, dejligt at se dig igen, pudsigt at vi sådan skulle støde ind i hinanden. Går det godt? Og for resten, dit nye hår er virkelig flot til dig. Klem fra Ekskæreste et"

Min respons: "Hej ekskæreste 1, ja det var da pudsigt, men verden er jo lille... Her går det fint tak, håber jeg også det gør med dig. Og tusind tak for de pæne ord. /Cat"

Ekskæreste et: "Jamen det var da så lidt søde lille Cat, men er lidt nysgerrig. Var det din nye kæreste du var sammen med?"

Min respons: "Nej det var det ikke?"

Ekskæreste et: "Okay, dejligt... Men skal vi ikke snart ses igen?"

Min respons: "Ej det synes jeg faktisk ikke vi skal. Men tak for dine SMS'er og hav det godt. Knus fra Cat"

Jeg nåede knapt nok at blive færdig med at skrive med "ekskæreste et:" før "ekskæreste to" pludselig også skrev:

Ekskæreste to: "Hey smukke, synes du ikke at det er på tide at vi snart ses igen? Kunne være hyggeligt at sidde og tale om gamle dage med dig. Du havde jo så travlt i dag, så vi nåede slet ikke at få talt sammen."

Min respons: "Hej ekskærste to, ja det kunne da sikkert være rigtig hyggeligt, men har egentlig lidt travlt pt. Og hvis jeg skal være ærlig, kan jeg ikke rigtig se meningen med det. Håber det er ok. Knus fra Cat"

Nu sidder i sikkert og tænker: "Hold kæft hvor er Cat dog en bitch". Og ja, det er jeg sikkert i nogens øjne, men helt ærligt, skylder man virkelig sine ekskærester noget? Altså forstå mig ret, jeg er ikke uvenner med dem, vi har haft nogle stille og rolige brud og har ikke haft nogen kontakt længe, hvilket jeg har det fint med. At jeg så render ind i dem, gør vel ikke at jeg hverken er tvunget til at stoppe op og tale med dem, eller at jeg behøver se dem igen, vel?
ANNONCE
Ekskærester
Mine ekskærester er søde fyre, som jeg har holdt af og som har været en del af mit liv. Jeg mener, jeg har intet problem med at hilse på mine ekskærester, de har jo trods alt været en del af mit liv og bare fordi man ikke er sammen længere kan man jo stadig hilse og være høflig overfor hinanden. Dog føler jeg ikke at jeg skylder dem mere end det, og de skylder ej heller mig mere end det...

Men jeg ved godt at folk ser meget forskelligt på dette emne, noget sværger jo til at man skal vedligeholde kontakten med dem, at man skal være venner og så videre... Men mit liv er gået videre, jeg ser ingen grund til at ses for at genopfriske "gamle minder". Jeg vil hellere bruge min tid og kræfter på de folk der er i mit liv nu, end dem der har været en del af det. Overfladisk og egoistisk, måske.

Her på det sidste, har jeg fået mine øjne op for, hvor meget tid og kræfter man faktisk bruger på unødvendige bekendtskaber. Og den tid kunne man jo bruge bedre på de folk, der virkelig betyder noget. Ja, jeg kan være kold og kontant, men det er aldrig for at såre nogen.

Selvfølgelig er der nogle af mine tidligere kærester/dates som jeg har kontakt med, men det er på venskabeligt plan. Dog er der i mine øjne en grund til, at et forholdet ophører, der er en grund til at man mister kontakten med hinanden og derfor skylder man vel ikke hinanden noget.

Føler i at i skylder jeres ekskærester noget? Og har i kontakt med dem?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce