Aniston

Eighty Days - Blå

Andet kapitel i den erotiske fortælling om violinisten og professoren.

5 ud af 6 stjerner
Eighty Days - Blå
"Eighty Days - Blå" er efterfølgeren til "Eighty Days - Gul" og anden bog i den erotiske trilogi om forholdet mellem Summer Zahova og Dominik.

Og selvom "Eighty Days" genremæssigt minder rigtig meget om "Fifty Shades", så er fortællingen om violinisten Summer og litteraturprofessoren Dominik alligevel helt sin egen.

I det andet kapitel i trilogien er den klassiske musiker Summer flyttet fra London til New York for at forfølge karrieren. Hun får mulighed for at spille fast med et stort symfoniorkester. Hendes dirigent, Simon, har et helt særligt øje til hende, og hendes karriere går strygende.

Men Summer keder sig også og savner det liv, hun levede i London, hvor hun stiftede bekendtskab med det mere hardcore S/M-miljø i byen.

Inden længe lader hun sig da også lokke ind i undergrundsmiljøet i New York, hvor hun endnu engang møder Viktor, som ikke kun er en af Dominiks kolleger, men som også arrangerer særlige fester for folk med hang til swinging, dominans og underkastelse. 

Efter nogen tid finder hun sig dybt begravet i Viktors hardcore miljø, og hun oplever en kamp mellem sin vilje og sin lyst.

Samtidig sidder Dominik hjemme i London og savner forholdet til Summer. Han søger derfor stipendiat i New York, så han kan være sammen med den kvinde, der tydeligvis har sat helt særlige spor i hans bevidsthed.

Sex og personlighed
"Eighty Days - Blå" er endnu en meget erotisk og ret hardcore fortælling om visse menneskers helt særlige seksualitet. Man får helt klart røde ører undervejs, og de seksuelle præferancer, som skildres, kan være meget svære at sætte sig ind i.

Men i denne anden bog er personerne kommet ind under huden på én, og man får lyst til bare at læse og læse og læse. 

For hvor forgængeren mere fokuserede på det seksuelle og de fristelser, der ligger foran hovedpersonerne, så skildres disse mere dybdegående i denne bog, hvilket klæder den rigtig godt. Der er flere interessante konflikter mellem både personer og i sindet, som er med til at løfte historien, der ellers blot ville være endnu en "knaldroman" (so to speak ...)

Hvordan fortællingen om Summer og Dominik og deres noget særprægede seksualitet ender, kan man dog kun gisne om. "Eighty Days - Rød", som er sidste bog i trilogien, er dog netop udkommet.


"Eighty Days - Blå" er skrevet af Vina Jackson (et synonym for en kvindelig og mandlig forfatter) og udgivet af Lindhardt & Ringhof.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce