Aniston

Efterårstrends fra New York Fashion Week

Efterårstrends fra New York Fashion Week

New York Fashion Week er snart ved at være ovre, og som altid er modeugen kommet med forudsigelser for de største tendenser.

Det er stadig for tidligt at sige, hvilke tendenser der vil blive taget bedst imod, men med på catwalken var der en håndfuld tilbagevendende trends fra foråret, tendenser fra sidste efterår (statement pelse og lækre sammensatte lag-på-lag) samt noget nyt og friskt (chokers og overdådige flæser).

Det virkede dog ikke til, at designerne har været opmærksomme på, hvilke sæson der nærmer sig. Næsten alle designere præsenterede efterårskollektioner med forårstendenser med blandt andet blomsterprint og off-the-shoulder kjoler og toppe.

Vi har samlet 12 tendenser fra modeugen i New York. Hvilke kan du bedst lide?

Statement pelse: Dette efterår skal pelsene – både ægte og faux – have et statement udtryk enten i form af modellen, farver eller prints.

Flæser: Vi er vant til at se tøj på catwalken, som man ikke ved, om man skal grine eller græde over, og som man samtidig ikke kan gå i udover på catwalken. Men det lykkedes mange af designerne at kombinere high-fashion flæser og hverdag, så du rent faktisk kan adoptere tendensen.

50 shades of tan: Du kan forvente at se tonsvis af bukser, strik, nederdele og jakker i varierende nuancer af alt fra dæmpet khaki, sandfarvet til blød karamel.

Metallisk guld: Metalliske farver - især guld - var stærkt repræsenteret på catwalken og kan nemt bruges til at pifte et hverdagssæt op eller bruges, når det skal være mere festligt. Samsøe Samsøe har blandt andet en fed jakke i guld.

Shearling jakker: Klassiske aviator-stil shearling jakker er tilbage dette efterår.

Rullekraver under kjoler: Ikke alene passer dette til alle kropstyper, men det giver dig samtidig mulighed for at bruge pailletkjolen, de nedringende kjoler og silkekjolerne i hverdagen.

Plaid jakker: Normalt går det amok med skotskternet på catwalken, men i år skal det bruges mere rent og afdæmpet.

Off-shoulder: Til dette års modeuge var mange shows med dramatiske toppe og luksuriøse kjoler med bare skuldre, som giver dig en fin og sexet figur.

Støvet lyserød og gul: Som nævnt er der er en del forår over dette års efterårstendenser, og kombinationen af disse farver går klart ind under her. Kombiner farverne med efterårstøj som f.eks. rullekraver og jakker for, at der er ikke skal gå helt forår i den.

Jakkesæt: Dette efterår får jakkesættene en opdatering. De skal være slanke, elegante og farverige – perfekte til både kontoret og byturen.

Efterårsblomster: Det er ikke hvert år, at man ser designerne lege med blomster – men i 2016 har et stort antal af designerne tilføjet små, men modige, blomsterprint til sweatshirts, nederdele og kjoler.

Chokers: Uanset om du er mest til et tyndt silketørklæde eller et statement smykke, skal du bare sørge for, at du har noget om halsen, der tilføjer et ekstra pift til dit outfit – uanset, om det er bluser med en lav kavalergang eller den lille sorte.

Inden du går ud og spenderer alt, hvad du ejer, på de nye tendenser, er det værd at overveje, hvor du skal spendere, og hvor du skal spare. Mange af de danske butikker kommer med deres eget bud på tendenserne, hvor det ofte er til billige penge, så du på den måde kan have råd til flere af tendenserne på listen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt