Aniston

Efterårstendens: Bordeaux

Spring ud i en af efterårets helt hotte farver.

Bordeaux er for alvor en af efterårets helt hotte farver!

Iklæd dig varmt, mørk bordeaux fra top til tå eller forsøg dig med en farveklat bordeaux til dit efterårsoutfit.

Aniston.dk har samlet lidt inspiration til efterårets must-have modekulør!
ANNONCE
Bordeaux er en god farve op til ansigtet til de fleste, fordi det er en varm farve. Herudover er et oversize tørklæde et must-have til den kølige sæson. Dette er fra Maison Scotch og forhandles bl.a. på ASOS.com. - Efterårstendens: Bordeaux Bordeaux er en god farve op til ansigtet til de fleste, fordi det er en varm farve. Herudover er et oversize tørklæde et must-have til den kølige sæson. Dette er fra Maison Scotch og forhandles bl.a. på ASOS.com.
Det kan godt være, at bordeaux er en modefarve lige nu. Men denne clutch fra YSL Saint Laurent Paris skal nok gå hen og blive en klassiker i garderoben. Forhandles bl.a. på Net-a-porter.com. - Efterårstendens: Bordeaux Det kan godt være, at bordeaux er en modefarve lige nu. Men denne clutch fra YSL Saint Laurent Paris skal nok gå hen og blive en klassiker i garderoben. Forhandles bl.a. på Net-a-porter.com.
De kulørte bukser overlever, som minimum, en sæson mere. Men til efteråret skal farverne være mørkere - hvilket heldigvis også er mere klædeligt til de fleste, end de mange pasteller! Disse skønne bukser er fra Maison Scotch og forhandles bl.a. på ASOS.com. - Efterårstendens: Bordeaux De kulørte bukser overlever, som minimum, en sæson mere. Men til efteråret skal farverne være mørkere - hvilket heldigvis også er mere klædeligt til de fleste, end de mange pasteller! Disse skønne bukser er fra Maison Scotch og forhandles bl.a. på ASOS.com.
Lad en lille detalje være bordeaux til dit sorte eller grå outfit. Dette tørklæde fra H&M er helt enkelt og passer til det meste. - Efterårstendens: Bordeaux Lad en lille detalje være bordeaux til dit sorte eller grå outfit. Dette tørklæde fra H&M er helt enkelt og passer til det meste.
Del

Seneste nyt

Annonce