Aniston

Efterårsmode 2008

Alsidig mode – sammensæt din egen stil

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og det er så småt ved at være tid til at gemme sommertøjet væk og finde det lidt varmere efterårs- og vintertøj frem. Vi er dog samtidig på vej til en mere alsidig og mangesidet modestil, og det kan derfor være umagen værd lige at gennemgå garderoben, inden man gemmer sommertøjet helt væk.
ANNONCE
Efterårsmode 2008
Stramme jeans med smal læg, højtaljede jeans med inspiration fra 80'erne, stofbukser med svaj og vidde, ankellange gamacher, bluser med stor rullekrave, alle former for strik samt cardigans med mønstre er bare nogle af de must-haves, som udspringer af den nye efterårsmode.

Den nye modestil giver mange valg- muligheder, og det er derfor kun op til dig og din fantasi at sammensætte din helt egen personlige efterårsgarderobe - det handler om mix og sammensætninger!

Du kan blande fra din sommergarderobe og eventuelt sammensætte med det sidste nye "fund". Brug for eksempel dine leggins fra sommerperioden sammen med en lang strik, som slutter over knæene.

Sammensæt dette med en lang halskæde (eventuelt i sølv) med stort vedhæng og vupti! Så er du godt på vej ind i den nye sæson.

Gråt er hot
Selvom det kan lyde lidt kedeligt, så er de grå nuancer et stort hit i de nye efterårsfarver og en sikker vinder! Ligger du inde med elegante og mørke farver som grå, sølvgrå, marineblå, dyb rød og sort, kan du ikke gå helt galt i byen. Også "lag på lag", rynk, folder og læg tager stor del i modebilledet.

Både cardigans med kort talje samt den vidde og posede "A-form" er aktuelle i det nye look, og disse kan også fungere rigtigt godt sammen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce