Aniston

Efterårsforkælelse - vær godt forberedt

Bare rolig.. produkterne fungerer også godt i sensommeren!

Jeg ved det godt - du tænker sikkert, at det måske er lige tidligt nok at snakke om efteråret. Men før vi ved af det, er det over os, og så er det faktisk meget rart at være forberedt. Sammen med det lidt koldere vejr (eller.. har det egentlig ikke været efterår det meste af sommeren?) og lysten til varm kakao, kommer også tiden og lysten til selvforkælelse. Vi har derfor samlet en række skønne produkter, der forkæler både hud, krop og sjæl. 

Og bare rolig.. der er ingen, der siger, du skal vente helt til efteråret med at bruge dem!

ANNONCE
Efterårsforkælelse - vær godt forberedt

Odacité, Oleosomes Time Release Delivery Cream

Den aktive Oleosomes Time Release Delivery Cream fra Odacité indeholder bl.a. oleosomer, der er naturlige og kompakte energigivere, som giver huden ekstra fugt. Den indeholder te, der er rig på antioxidanter og bremser ældningsprocessen, hyaluronsyre, der mindsker synligheden af fine linjer og rynker, samt calendula, der lindrer betændelse i huden. For et ekstra fugtboost kan cremen med fordel bruges med en af Odacités serum koncentrater for et langvarigt og målrettet resultat. Odacités produkter er 83% økologiske og 100% veganske, så du med god samvittighed kan forkæle dig selv med dette produkt. 

50 ml. vejl. pris kr. 499,- 
Forhandles hos udvalgte klinikker og via greenskin.dk.

ANNONCE
Efterårsforkælelse - vær godt forberedt

LØWÉN, Refreshing Eye Makeup Remover,

Den nye Refreshing Eye Makeup Remover fra danske LØWÉN fjerner nemt og skånsomt din makeup, og kombinationen af blandt andet Aloe Vera og vitamin B5 beroliger øjenområdet ved at tilføre ekstra vitaminer til huden. Øjenmakeupfjerneren indeholder hverken olie, parfume, paraffin eller parabener og kan derfor bruges af alle hudtyper. Og så gør guldet på flasken den bare lidt mere eksklusiv at se på end en standard makeupfjerner! 

150 ml. vejl. pris kr. 129,95,- 
Forhandles via loewencph.dk

ANNONCE
Efterårsforkælelse - vær godt forberedt

Maria Nila, Structure Repair

Hvis der findes noget, der især har brug for lidt ekstra kærlighed og pleje efter sommeren, er det dit hår. Håret er ofte ekstra medtaget efter måneder med sol, varme og saltvand, hvorfor det er en god idé at give det en kærlig og reparerende hånd med den plejende Structure Repair serie fra Maria Nila, der henter sin kraft og styrke fra havets bund. Serien er baseret på alger, der indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. Resultatet er et sundere, blødere og mere modstandsdygtig hår. Perfekt ovenpå en sommer, hvor dit hår (forhåbentlig) har nydt godt af sol og saltvand. 

Structure Repair serien indeholder shampoo, balsam, hårmaske og leave in creme. Alle produkter er fri for sulfater og parabener, og er 100% veganske.

Vejl. priser fra kr. 189,-
Forhandles hos professionelle frisører og via marianila.com

ANNONCE
Efterårsforkælelse - vær godt forberedt

Carmex

Efter en sommer, hvor du forhåbentlig har kysset en del på din søde sommerflirt, trænger læberne måske til lidt ekstra pleje, og med Carmex kan du komme de tørre læber til livs. Den ikoniske læbepomade indeholder bl.a. menthol og kamfer, der har en kølende effekt og lindrer irritation og sprukne læber. Lanolin og kakaosmør tilfører læberne fugt og beskytter mod kulde og miljøpåvirkninger, mens salicylsyre giver en mild eksfoliering og reparerer i dybden.  

Vejl. pris fra kr. 29,95,- Forhandles bl.a. i Matas, Bilka og Føtex.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce