Aniston

Efterårsfilm

Læs her om tre kommende film

Nu er det, efter en lang sommer, tid til, at vi igen læner os tilbage i biografsæderne, og nyder det brede udvalg af efterårsfilm. Filmene: "Den standhaftige gartner", "Mål" og "Allegro" kan du læse om her...
Efterårsfilm
Nu er det så småt begyndt at blive efterår. Det betyder tid til mørke morgener og regn, men også tid til lune biografsæder og popcorn. For når det begynder at blive koldt derude, er der ikke noget bedre end at gå i biografen og se en rigtig god film med veninden eller kæresten.

Der er selvfølgelig altid en masse film, man gerne vil se, men hvis jeg skulle vælge en række film, skulle det helt klart være de nedenstående. I det følgende vil der kort blive fortalt, hvad filmene handler om og hvornår de kan ses.

Den standhaftige gartner

Den standhaftige gartner er en filmatisering af John Le Carres roman af samme navn. Den engelske diplomat og botanisk interesserede Justin Quayle søger efter sandheden omkring hans kone, Tessa Quayles, død i en bilulykke i Kenya.

Årsagen til hendes død forklares officielt ved et formodet utroskab med en lokal læge. Justin tror dog ikke på denne forklaring og drager til Kenya efter svaret på, hvad der virkelig skete.

Konen var en stærkt passioneret aktivist, der gik medicinalfirmaerne på klingen i det fattige Kenya, hvor det er muligt at landets lokalbefolkning er udsat for indirekte forsøg med ny medicin under falsk dække. I sin søgen efter sandheden om sin kones død kommer Justin ud i at få afdækket skjulte alliancer mellem medicinalindustrien og gangstere.

Filmen, som havde premiere den 15. september skulle være en stærk og interessant kærlighedshistorie, hvor et centralt undertema om vores behandling af den tredje verden bliver belyst.

Bag den engelske storfilm står en brasiliansk instruktør ved navn Fernando Meirelles. Filmen er delvist autentisk og kærlighedshistorien skulle få tankerne hen på den romantiske film "Den engelske patient". Hovedrollerne bliver spillet af Ralph Fiennes og Rachel Weisz.

Allegro

Hovedpersonen Zetterstrøm er en verdensberømt pianist, som vender tilbage til København, da han med en koncert skal fejre den mystiske Zonens 10-års jubilæum.

Zetterstøm har ingen erindring om sin fortid og København for ham, bliver en by der husker alt, hvad han har fortrængt, som for eksempel sin kærlighed til Andrea. Forholdet til hende var intenst men sluttede pludseligt.

Zetterstrøm bliver af en budbringer ført til Zonen. Et sted hvor alle de svære minder dukker op, og hvor hans liv bliver sat i relief. Da han gerne vil vinde sin fortid tilbage, drager han ind i zonen, dog må han derinde være foruden sit talent som pianist. For at kunne vinde sin kærlighed Andrea og sit talent tilbage må han gøre op med sine fejltagelser.

Det er den danske instruktør Christoffer Boe, der også har instrueret "Reconstruction", der står bag filmen "Allegro". Det er en kærlighedsfilm, som har en snert af science fiction. Hovedrollerne spilles af Ulrich Thomsen, Henning Moritzen og Helena Christensen. Filmen har premiere den 30. september.
ANNONCE
Efterårsfilm
Mål

Det er ikke så tit der kommer en film frem, som med temaet fodbold også kan ses af piger. Men med filmen "Mål" tror jeg måske det har kunnet lade sig gøre.

Den unge entusiastiske fodboldspiller Santiago Munez er immigrant fra Latinamerika, og med sit nuværende liv i en af Los Angeles Ghettoer ser det sort ud for hans drøm om en fodboldkarriere. Dog åbner verden sig for ham, da en talentspotter får øje på Santiagos talent, og derigennem får han mulighed for at tilspillet sig en kontrakt med Newcastle United.

Livet udretter sig dog ikke kun som en fest for den unge fodboldspiller, da der skal kæmpes imod de personlige problemer og de mange fristelser der følger med det at være kendt.

Det er en rigtig film for fodboldfans, da scenerne udspiller sig i den virkelige fodboldverden på for eksempel stadion St. James Park, og kendte fodboldspillere som David Beckham, Raul og Zinedine Zidane og en del Newcastle-spillere medvirker. Filmen er trods fodboldrammerne ikke mindst et kærlighedsdrama og en film om livets op og nedture.

Filmen er instrueret af Danny Cannon, og er første film i en trilogi om fodboldspilleren Santiago Munez. Hovedrollen som Santiago spilles af Kuno Becker, som er en ny populær mexicansk skuespiller. Filmen har premiere den 30. september.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce