Aniston

Efterårsduft

Forførende og spændende nyheder

Så er det snart på tide at gemme sommertøjet væk i skabet. Og selv om det trækker ud, kan vi ikke komme udenom, at efteråret er på vej. Det byder blandt andet på et par lækre, duftende nyheder.  Så det er på tide at gemme den søde sommerduft lidt væk.
ANNONCE
Efterårsduft
Hugo Boss - Boss Femme
Hugo Boss, der ellers plejer at give os friske og aktive dufte, har kreeret en lille hyldest til moderne kvindelighed, når den er allermest feminin.

Med en kombination af strålende hvide blomster og cremede musknoter, udstråler Boss Femme en sensuel og feminin aura.
Hugo Boss - Boss Femme koster cirka 380 kroner for 50 ml.

Escada  - Into The Blue
Escada er kendt for deres sprudlende og levende dufte, altid præsenteret i de allermest farvestrålende flakoner.

Into The Blue er en helt ny duft, og dog er den selve essensen af Escada's livsglædefilosofi. Into The Blue indeholder blandt andet grønne blade, vandmelon og forskellige våde træsorter, der gør den sprudlende frisk og blomsteragtig, og den vækker følelsen af glæde og nydelse og af total eftergivenhed.
Escada - Into The Blue koster cirka 375 kroner for 50 ml.

DKNY - Red Delicious
Sidste år kom Be Delicious. En ufattelig frisk og lige til at sætte tænderne i duft i en fræk æbleformet flakon. I år frister DKNY os så igen med en forfriskende og forførende bid af æblet.

En frisk duft fyldt med energi, og den æbleformede flakon er bestemt ikke blevet mindre fræk af at blive rød.
DKNY - Red Delicious koster cirka 350 kroner for 50 ml. Og husk, den fås også til ham, lige så frisk og forførende.

Kenzo - KenzoAmour
Kenzo har altid noget spændende på tapetet, om det er duften eller flakonen vækker det altid stor nysgerrighed. Og Kenzos nye duft, KenzoAmour er ingen undtagelse. Flakonerne har et utroligt stilet 70'er-look, så selv om man ikke er vild med duften, er de flotte bare at have stående. Duften er blid, sensuel og, ja lykkelig. Den får en til at føle sig på rejse gennem Indien, Japan, Burma og Thailand.
Kenzo - KenzoAmour koster cirka 495 kroner for 50 ml. 

Jennifer Lopez - Live Luxe Jennifer Lopez
I denne luksusudgave af duften Live, har Jennifer Lopez ladet sig inspirere af alverdens glamour. Den er en hyldest til det eftergivende øjeblik af kreativ inspiration, som Jennifer føler for dans og ultimativ luksus.
Jennifer Lopez - Live Luxe Jennifer Lopez koster cirka 260 kroner for 30 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE