Aniston

Efterår

Ting at lave og se frem til

Nu går vi ind i efteråret 2006, og efterår er noget, som de fleste af os forbinder med mørke og kulde. Men der er faktisk også mange gode ting ved efteråret i år, og jeg har listet nogle af de ting, du kan foretage dig og se frem til dette efterår.
Efterår
Hvorfor surmule over, at vi går en mørk tid i møde, når man kan nyde det og lave en masse sjove ting med dem, man holder af?

Naturen
Læg lige mærke til den skønne natur med de flotte træer og blade. Efterår er altså den flotteste årstid, efter min mening. Nu bliver bladene røde og gule og falder af. De lægger sig som en dyne på jorden, og duggen sætter sig fint derpå. Det er altså lige til en fotoramme. Gå eventuelt nogle ture og nyd det.

Efterårferie
Ferie er jo altid bonus. Hvem, der bare stadig gik i skole, og kunne nyde en hel uges ferie i uge 42...

Mode
Med enhver årstid følger også nye modetendenser. Lad ikke kulden og mørket indhylle dig helt, men gå imod det med nogle stærke, spraglede farver og flotte, store halstørklæder. Læs om efterårets modetendenser her

Læbepomade
Kulde og frost er hårdt for dine læber, så pas på dem. For at bevare dem bløde og kysseklare døgnet rundt, brug en læbepomade. Jeg bruger en, der hedder Nutrilogie Lévres fra Vichy, og den er super god.

Selvbruner
Nu forsvinder din dejlige, varme sommerkulør, hvis du altså har kunnet holde den til nu. Og vi ved jo alle, at sol er skadeligt, og hvem vil ende op som en 35-årig indianer?

Grib derfor muligheden for en "sund" kulør med selvbrunere. Markedet for selvbrunere har aldrig været større, så det er bare med at komme ud og kigge i det store udvalg.
Jeg selv er fan af Matas' selvbruner-lotion, som både er billig og lugter mindst muligt af kokos.

Halloween
Du er for stor til at klæde dig ud til fastelavn - men det er altså bare hyleskægt. Nyd at vi har snuppet Halloween fra amerikanerne og klæd dig ud med nogle venner. Hold eventuelt en stor halloweenfest og se dine venner og familiemedlemmer som du aldrig har set dem før.
ANNONCE
Efterår
Det er også hyggeligt at udhule græskar og gøre dem uhyggelige. Her kan du planlægge en hyggedag med en veninde, hvor I laver en masse Halloweengræskar og pynt. Desuden er der ikke noget mere hyggeligt end levende lys udenfor, nu det bliver mørkere.

Koncerter
Vi er virkelig ved at komme godt efter det med fede, danske bands og koncerter herhjemme i bette Danmark. Hold op, hvor er der mange fede musikere, der gerne vil spille for os.

Her i oktober og november kan du blandt andet høre Niarn (19. oktober), Sidste Ambulance (20. oktober) og Magtens Korridorer (27. oktober), og så kommer der selvfølgelig også den store koncert i Parken med George Michael, 11. november.

Hyggeaftener
Lej en masse gode, gamle film og spis dig tyk i popcorn. Det er ren hygge. Camilla har her skrevet om nogle dejlige film at se eller gense.

Bladkrig
I stedet for bare at rive de 4 kilo visne blade sammen og smide dem ud, så bombarder din ven eller kæreste med dem.

Kærlighed, selvfølgelig.
Hvad er bedre end at ligge i en fyrs arme? At blive varmet af en dejlig mand her, hvor kulden rammer os. Så er det på med scoreblikket, de damer..

Hvad ser du frem til ved efteråret?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce