Aniston

Efterår i krukkerne

Emilie har fundet 3 grønne efterårsplanter, du skal putte i krukkerne

Bladene suser rundt udenfor, og samler sig i små bunker rundt omkring. Temperaturen og datoen siger efterår, og jeg skal da så sandelig love for, at man ikke er i tvivl.
Men derfor er der ingen grund til at glemme terrassen eller altanen dette efterår.

For at holde krukkerne pæne er det en god ide, at købe noget som kan holde til at stå ude i dette efterårsvejr. Lyng er altid en god ide. Det har en fin brændt farve, og så ser det pænt ud, også selvom det visner lidt.

En buksbom holder sig rigtig fint hele året, er nem at holde, og så ser det helt vildt hyggeligt ud med lys i ved juletid. Det er klart et plus, hvis man som jeg ikke kan få nok af hygge.

Det er også en ide allerede nu at investere i årets juletræ. Yes, du læste rigtigt. Hvis man køber, et med rødder og planter det i en fin krukke eller flettet kurv, er det nemt at tage indenfor, lige inden det rigtigt bliver jul. Det kan sagtens holde indenfor i 1-2 uger, hvis man er omhyggelig med vand, og det ikke står lige op af en radiator eller brændeovn. Når julen så er ovre, kan man sætte det udenfor. Og hvis man ønsker, at det skal vokse til næste år, kan man blot plante det over i en større krukke.

Pas på du ikke blæser væk, når du skal ud og være kreativ.

Emilie Schwartzlose Madsen

Lyng 'Garden Girls', Ø17 cm, H30-35 cm. 49,95 kr. Buksbom Buxusklippet i kugle, Ø19 cm, H35-40 cm. 99,95 kr. Handsker OX-ON Eco Line 2 i gedeskind. 89,95 kr. (Silvan). - Efterår i krukkerne Lyng 'Garden Girls', Ø17 cm, H30-35 cm. 49,95 kr. Buksbom Buxusklippet i kugle, Ø19 cm, H35-40 cm. 99,95 kr. Handsker OX-ON Eco Line 2 i gedeskind. 89,95 kr. (Silvan).
Efterår i krukkerne
Danskproduceret nordmannsgran i potte. H80-100 cm. 249,95 kr. (Silvan). - Efterår i krukkerne Danskproduceret nordmannsgran i potte. H80-100 cm. 249,95 kr. (Silvan).
Lerkrukker fra 9,95 kr. i Bauhaus.  - Efterår i krukkerne Lerkrukker fra 9,95 kr. i Bauhaus.
Del