Aniston

Ed Hardy

Kommer med en ny on-line shop 1 marts.

Noget af det mest trendy tøj man kan finde idag, er uden tvivl de tattoo inspirerede collectioner fra Ed Hardy.

Ed Hardy
Og hvor det før blot kunne sukke når man så de kendte med det i TV, eller måtte bestille det hjem fra den anden side af Atlanten, så fik det heldigvis en ende da Danmark 5 december 2008, åbnede sin første egen officielle Ed Hardy Shop i København.

Fedt for Københavnerne tænker du nu, men hvad med mig der bor i Århus, Ålborg elller Struer. Der er løsningen lige om hjørnet. Første marts var nemlig den dag Ed Hardy går online. Det vil sige burde have været online, men takket vores kære PBS, er åbningen udskudt og finder muligvis først sted i midten af marts.Hører man til de utålmodige, melder man sig ind på deres facebook gruppe, og får derigennem besked når der er åbenet op for online-salg.
ANNONCE
Ed Hardy
Butikken er i 2 plan (195 m2), og de forhandler mærkerne Ed Hardy og Christian Audigier til både mænd og kvinder. Der er T-shirts, hoodies, strik, jeans/hotpants/skirts, trunks til mænd, strømper, sko/støvler, tasker, læderjakker, bælter, tørklæder, ure, vin og den helt nye duftserie! I denne måned kommer der desuden Ed Hardy kjoler og bikinier! 

Anja Biehl er kvinden der bragte tøjet hjem til Danmark, og åbnede butikken i Rosengården 3 ved Kultorvet.  "Jeg opdagede mærket ved et tilfælde, blev helt vild med det, men kunne ikke finde det her i Danmark. Min mand og jeg tog en tur til New York, hvor vi benyttede lejligheden til at undersøge tingene nærmere og se nogle af de eksisterende butikker. Da vi kom hjem, var vi meget inspirerede, og besluttede os for at undersøge muligheden for at starte noget op her i landet. Det lykkedes!"

Ud over butikken selv er der også jævnligt coole events, som når designeren Adam Saks kommer på besøg, og med fingerfærdighed forvandler en nykøbt t-shirt til et unikt stykke tøj.

Hold øje med den nye on-line shop samt fremtidige events på: www.edhardyshop.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE