Aniston

Eclipse

The Twilight Saga fortsætter med en virkelig vellykket treer.

9 ud af 6 stjerner
Bella Swan, Edward Cullen og Jacob Black er endelig tilbage på det hvide lærred i en særdeles seværdig tredje film i Twilight-sagaen.
Eclipse
Jeg tror, vi er mange, der med spænding har set frem til den tredje film i The Twilight Saga og til at se trekantsdramaet mellem de tre hovedpersoner ført ud på biograflærredet.

Og nu er "Eclipse" altså endelig landet, og den skuffer ikke. Faktisk er det en meget vellykket treer.

Leve videre eller leve for evigt
I "Eclipse" befinder Bella sig endnu engang i yderste livsfare.

Seattle rystes af en række brutale - og for menneskerne uforklarlige - mord. Cullen-familien får dog hurtigt færten af, at det må være vampyrer, der er på spil.

Det er den iskolde vampyr, Victoria, der ufortrødent fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn, og hun har en ny plan til at stoppe Edward og få hævn for, at han slog hendes elskede ihjel. 

Mens Bella, spillet af Kristen Stewart, er allermest presset, tvinger omstændighederne omkring Victorias nye hævngærrige plan hende til at vælge mellem kærligheden til Edward (Robert Pattinson) og sit venskab med Jacob (Taylor Lautner) - vel vidende, at hendes valg kan blive den gnist, der antænder den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve.  

Så mens eksamenstiden i hendes gamle verden hastigt og truende nærmer sig, konfronteres Bella med sit livs vigtigste beslutning: Skal hun bare forsøge at leve videre, eller skal hun leve for evigt? 

Gru og grineflip
"The Twilight Saga: Eclipse" er et must-see for Twilight-fans og dem, der vil kunne deltage i en samtale den næste måneds tid.

Jeg er nemlig slet ikke i tvivl om, at "Eclipse" vil blive en stor succes blandt både hardcore fans og de almindelige dødelige, og den vil uden tvivl blive samtaleemne ved mange sammenkomster.

Jeg synes bestemt, "Eclipse" er bedre og mere vellavet end "New Moon", og der er nogle virkeligt vellykkede stemningsskift undervejs.

Der er masser af spænding og mange flotte scener fra Forks og omegn. Gys og latter byder filmen også på - blandt andet da Bella og far Swan forsøger at tale om ægteskab og sex, hvilket vækker både gru og grineflip.

God treer med ekstra eye candy
Og bedst mens man troede, at valget stod mellem hottie #1 Robert Pattinson aka. Edward Cullen og hottie #2 Taylor Lautner aka. Jacob Black, ja så byder "Eclipse" på hottie #3!

Så glæd dig til Xavier Samuel i rollen som vampyren Riley! (og tjek ham allerede ud nu i galleriet)

Fans af Jacob Black kan desuden glæde sig over, at Taylor Lautner gennem det meste af filmen render rundt i bar overkrop.

Så jo, der er masser at se på, nyde, savle over, gyse over og grine af i "The Twilight Saga: Eclipse", som udgør en virkeligt imponerende treer, og som måske faktisk er den bedste af de tre film.

"The Twilight Saga: Eclipse" har premiere den 30. juni 2010. Længde: 124 minutter.

Fotos: Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt