Aniston

e.l.f. Studio Makeup Mist & Set

Hold din makeup på plads med få sprøjt.

e.l.f. Studio Makeup Mist & Set
Man står om morgenen og lægger en fin makeup. Man går ud af døren og ganske få timer senere, er makeuppen allerede sådan lidt fesen.

Men så må man jo lægge en ny omgang og opfriske den makeup, man har lagt om morgenen. Eller hvad?

Hvis du gerne vil slippe for at rende rundt med hele makeup-kittet i tasken dagen lang, så kan du jo også gøre noget for, at din makeup bliver siddende bare lidt længere.

Til det formål kan du blandt andet vælge e.l.f.'s Studio MakeupMist & Set, som er en spray, der er beregnet til at sprøjte på din ansigtsmakeup, når du lige har lagt den.

Opfriskende og holdbar
Studio Makeup Mist & Set er en styrkende spray, som fugter og blødgør huden med ingredienser som aloe vera, grøn te, agurk og vitamin A, C og E.

Sprayen er helt alkoholfri og let, så den ikke lægger sig som et synligt lag på huden. 

Man lægger bare makeup, og så sprayer man. Og ja, man bliver lidt forskrækket første gang, man sprayer sig selv med den lige midt i ansigtet, men anden gang er man forberedt, og det er faktisk en meget behagelig følelse efterfølgende, fordi sprayen lige frisker lidt op.

Udover at virke opfriskende har e.l.f. Studio Makeup Mist & Set også den fantastiske egenskab, at den holder ansigtsmakeup på plads. Og det virker faktisk! Efter en cykeltur på job sidder makeuppen stadig præcis, som da du lagde den - og den holder generelt set noget bedre, end hvis man ikke bruger en spray.

Prisen er i øvrigt til at overse, da Studio Makeup Mist & Set har en vejl, udsalgspris på 29,58 kr.


e.l.f. forhandles kun på eyeslipsface.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE