Aniston

e.l.f. Studio Body Shimmer

Forårsfrisk kulør til din hud.

En lang og grå vinter, hvor solen kun har vist sig ganske sparsomt, kan gøre huden kedelig, grå og bleg. Men så er det jo godt, at det meste af den er dækket af sweatre, huer, tørklæder og diverse andre beklædningsgenstande.

Nu hvor foråret nærmer sig, skal der dog skrælles nogle lag af, og så er det ok at snyde sin hud en lille smule friskere - indtil kuløren kommer tilbage i kinderne og på skuldrene.

Nyhed til et friskere forårslook
Til det formål har e.l.f. netop lanceret en spændende nyhed i Studio-serien.

e.l.f. Studio Body Shimmer giver nemlig lige et hint af farve og glimmer til eksempelvis dine kinder - og så er den virkeligt nem at bruge, fordi du bare skruer lidt på dispenseren, fører sticken henover det sted, du gerne vil give et pift og puf, så ser du lige en tand mere "perky" ud.

Studio Body Shimmer giver kun et let og fint resultat, så det ser naturligt ud og ikke påmalet, og så glimter huden så lækkert, når man har brugt den. Virkeligt perfekt til kinder uden kulør - og i eksempelvis udskæringen, på bare skuldre, læber eller omkring øjnene i stedet for en øjenskygge. 

Mulighederne er mange - og prisen til at overse.


e.l.f. Studio Body Shimmer fås i fire farver og har en vejl. udsalgspris på 30,24 kr. Eyes Lips Face (e.l.f.) forhandles her.
ANNONCE
Snyd dig til glød på huden med e.l.f.'s nyhed Studio Body Shimmer. - e.l.f. Studio Body Shimmer Snyd dig til glød på huden med e.l.f.'s nyhed Studio Body Shimmer.
Del

Seneste nyt