Aniston

e.l.f. Nourishing Cuticle Pen

Aniston.dk har testet plejen til de kedelige negle.

e.l.f. Nourishing Cuticle Pen
Hvis du ofte bruger neglelak, mangler noget i din kost, har tørre hænder eller lignende, kan det ofte ses på dine negle.

Neglene bliver grimme, flossede, tørre og/eller skiller mellem lagene på neglen. Men det kan der gøres noget ved!

Den onde lak-cirkel
Jeg har selv døjet med negle, der skilte og var grimme, fordi de næsten konstant har neglelak på. Det slider nemlig på neglen - specielt når man tager lakken af igen med neglelakfjerner.

Håndcreme har hjulpet en ganske lille smule, men i sidste ende har den eneste løsning været at lægge endnu et lag lak, der kamouflerer neglene. Og det er lidt en ond cirkel.

Pleje til negle og neglebånd
Der er dog noget, du (og jeg) kan gøre for at pleje neglen.

e.l.f. har nemlig en såkaldt Nourishing Cuticle Pen, som er specielt beregnet til tørre negle og flossede neglebånd.

Det er en lille pen, der lidt ligner en sprittusch, og som du bare tager låget af og "maler" på neglene efter forgodtbefindende. Snip, snap. Det er hurtigt ordnet!

Nourishing Cuticle Pen fugter neglebåndene og tilfører også fugt til neglen. Den tørrer hurtigt og er virkeligt super nem at bruge.

Den kan ikke ses på neglen, og så kan man bruge den et utal af gange i løbet af en dag, hvis man har behov for det. Den bruges på "bare" negle uden neglelak eller lignende.

Nourishing Cuticle Pen er beriget med vitamin E, A, C, pro-vitamin B5 samt aloe og indeholder desuden mandelolie, som hjælper til at forbedre negle og neglebåndenes udseende.

Resultatet er da også meget hurtigt at se. Nourishing Cuticle Pen fra e.l.f. har ikke på fem minutter gjort mine negle 100 % pæne, men den har hjulpet lidt på det flossede look og gjort neglene blødere og sundere at se på.


e.l.f. Nourishing Cuticle Pen forhandles udelukkende på Eyeslipsface.dk og har en vejl. udsalgspris på 12,68 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE