Aniston

e.l.f. Nail Polish

Aniston.dk har testet en af de gode efterårslakker.

e.l.f. Nail Polish
Vi går en ny "neglesæson" i møde, og det er nu, du kan pakke de sarte pasteller sammen og hoppe på nogle af de mere mørke neglelakker.

Farverne i år er blå, lilla, grøn og (naturligvis) rød. Men den grå og brune fra sidste år kan du sikkert godt hive frem igen uden af blive buh'et ud af bussen.

Hvis du vil ud og købe et helt arsenal af nye farver, så kan du jo skele til eyes lips face/e.l.f., som laver neglelakker til en slik. Her har alle, med andre ord, råd til at shoppe amok i neglelak. De koster nemlig kun 12,68 kr. stykket.

Kongelig lilla
Aniston.dk har testet en af de efterårsvenlige farver fra e.l.f.'s brede sortiment - nemlig farven Royal Purple.

Farven er glimmerish og helt mørk lilla. Den ser ikke specielt lækker ud, når man ser den i flasken, men den er til gengæld ret så fin, når man lægger den.

Den kræver, som 99,9 % alle alle neglelakker, minimum to lag for, at den dækker helt. Men til genæld holder de to lag også rundt regnet en lille uge.

Det er ret flot, synes jeg, som ellers går og opfrisker neglelakken cirka hver anden dag og skifter farve et par gange om ugen.

De to første lag holdte fra lørdag til onsdag, og onsdag aften lagde jeg lige et ekstra lag på, hvilket gjorde, at den kunne holde ugen ud. Ganske imponerende for en neglelak, der koster mindre end en pakke tyggegummi - og som ikke dufter (eller er) giftigt. Way to go e.l.f.!


Eyes Lips Face/e.l.f. forhandles kun via nettet.

Neglelak fra Eyes Lips Face har en vejl. udsalgspris på 12,68 kr. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE