Aniston

e.l.f. Beauty Encyclopedia

En hel bog med alt, hvad du har brug for til at skabe en cool øjenmakeup.

e.l.f. Beauty Encyclopedia
Hvor mange øjenskygger har du derhjemme? To? Fire? Og hvor mange af dem er sådan rigtigt festlige og gode til lige at hive frem og kreere et super party-look med?

Mine øjenskygger er gode til hverdagslooks og måske en underspillet middag med gode venner. Men hvis nu den skal have fuld gas til julefrokost, julefester og nytår, hvad så?

Jamen så slår jeg da op i e.l.f.'s Beauty Encyclopedia, hvor jeg både har en masse lækre sparkley og festlige øjenskygger, der kan sætte prikken over i'et, og som indholder tips til, hvordan jeg lægger en lækker øjenmakeup.

Alt til en lækker øjenmakeup
e.l.f.'s Beauty Encyclopedia indeholder 12 meget forskellige øjenskygger i forskellige farver. Og fordi jeg i anledningen af den kommende festlige tid har fået fingrene i "sparkle-udgaven", så er de alle på den ene eller anden facon sparkley og lidt festlige.

Udover de 12 almindelige øjenskygger indeholder bogen også to creme øjenskygger, en øjenblyant og en applikator, som du kan påføre øjenskyggerne med.

Det eneste du altså potentielt ellers skal bruge er en mascara, og så er du ret godt på vej til en lækker øjenmakeup.

Øjenskyggerne er oven i købet af god kvalitet, som holder fint gennem dagen.

Det eneste, der potentielt kan udsættes på Beauty Encyclopedia-indholdet, er, at applikatoren ikke er helt lige så god som e.l.f.'s øvrige børster, som man kan købe seperat, og som faktisk er rigtig gode. Den medøflgende applikator kan dog sagtens gå an i en håndevending, men for bare 12,68 kr. kan man købe en med, som er noget bedre, så hvorfor ikke gøre det ...

Beauty-opslagsværkerne
Jeg er ret vild med Beauty Encyclopedia-konceptet!

Det er cool at have sine øjenskygger samlet et sted. Det er nemmere at holde styr på, det roder ikke i skuffen med beautygrej, og det er nemmere at overskue farverne, du kan få i spil, end hvis du skal stå og jonglere med ti små krukker. Her har du overblik og kan nemt mikse og matche, som du vil.

Beauty Encyclopedias findes i flere forskellige varianter til øjenmakeup i hverdagen, til læberne, til ansigtet etc. Og jeg tror da klart, at jeg skal have lavet en lille samling af beauty-opslagsværker!


e.l.f. Beauty Encyclopedia forhandles via e.l.f.'s hjemmeside og har en vejl. udsalgspris på 50,70 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce