Aniston

Dyrt at være en ”Belieber”

Hotels.com's HPI sætter pris på, hvor meget mere det koster at være Justin Bieber-fan end at have hang til Lars Lilholt.

Bieber spiller eksempelvis i Stockholm den 24. april og her koster en hotelovernatning i gennemsnit 1.105 kr. i følge Hotels.com's HPI. - Dyrt at være en ”Belieber” Bieber spiller eksempelvis i Stockholm den 24. april og her koster en hotelovernatning i gennemsnit 1.105 kr. i følge Hotels.com's HPI.
Siden Justin Bieber blev opdaget på YouTube i 2008 er skaren af såkaldte ”Beliebers” vokset og vokset.

Lige nu er den unge popstjerne godt i gang med sin Believe Tour, og har man været så heldig at få billetter, inden koncerterne blev udsolgt, så koster det også en lille sum at følge idolet rundt på turnéen.
 
For bare at være med til koncerter i tre europæiske byer, koster det i hotelovernatninger 1.067 kr. per nat.

Det er derfor billigere at være dedikeret fan af Lars Lilholt, som man kan følge på hans turné for bare 837 kr. per overnatning. Det giver en prisforskel på 230 kr. pr hotelovernatning.

Det viser Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPI®), som er baseret på bookingdata fra mere end 155.000 hoteller i hele verden. 

Den største popstjerne
Både Bieber og Lilholt spiller koncerter her i foråret og sommeren, men det er ”The Beliebers”, eller måske nærmere deres forældre, der skal punge ud for at følge turnéen rundt i Europa, hvorimod den folkekære musiker Lars Lilholt primært spiller i danske metropoler som Aalborg og Odense, men også på Oslobåden.
 
”Justin Bieber er stadig den største popstjerne blandt teenagere, men det er spændende at se, hvad fans kan forvente at skulle betale for at følge ham – og det er uden at regne selve prisen for billetten med,” siger Yvonne Bonanati fra Hotels.com.
 
 
Justin Bieber spiller i Parken i København den 20. april til en udsolgt koncert. Det er danske Christopher, der skal varme publikum op før koncerten.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce