Aniston

Dyreprint-detaljer

Tør du ikke gå all in med dyriske print? Drys med små detaljer i stedet.

Dyreprint ser ud til at være en tendens, der aldrig rigtig stilner af igen.

I hvert fald har den levet i mange sæsoner efterhånden, og kigger man i butikkerne i London eksempelvis er dyreprint også en af de største tendenser denne sæson.

Men det er ikke sikkert, du er til leopardbukser og zebrablazer. Derfor kan man dog godt være med på dyreprintbølgen alligevel!

Et par sokker, et tørklæde, en taske eller strømper er nok.
ANNONCE
Super bløde angora-blend strømper fra H&M - her i selskab med en rå udgave af Marc by Marc Jacobs' mousse ballerina. - Dyreprint-detaljer Super bløde angora-blend strømper fra H&M - her i selskab med en rå udgave af Marc by Marc Jacobs' mousse ballerina.
Glade tigerstribede strømper fra Happy Socks. Fås også i andre farvekombinationer. Se mere om Happy Socks på Happysocks.com. - Dyreprint-detaljer Glade tigerstribede strømper fra Happy Socks. Fås også i andre farvekombinationer. Se mere om Happy Socks på Happysocks.com.
Leowulff Label slangeprinttørklæde i de blødeste materialer og super cool design. Blikfang til både hverdag og fest og dejligt stort, så det også holder halsen varm. Forhandles kun på Leowulff.com. - Dyreprint-detaljer Leowulff Label slangeprinttørklæde i de blødeste materialer og super cool design. Blikfang til både hverdag og fest og dejligt stort, så det også holder halsen varm. Forhandles kun på Leowulff.com.
Ved sæsonens pressedage kunne man bl.a. stifte bekendtskab med disse skønne sejlersko fra Sperry Topsiders. De kommer i handlen til foråret, så man må lige væbne sig med tålmodighed lidt endnu! - Dyreprint-detaljer Ved sæsonens pressedage kunne man bl.a. stifte bekendtskab med disse skønne sejlersko fra Sperry Topsiders. De kommer i handlen til foråret, så man må lige væbne sig med tålmodighed lidt endnu!
Del

Seneste nyt