Aniston

Dyrberg Kern

Forår/sommer 2007

Selv om der ikke har været megen frost og sne, har det alligevel været koldt, vådt og mørkt. Men nu kan vinteren godt så småt begynde at trække sig tilbage for foråret er så småt begyndt at masse på. Og rundt omkring ser vi så småt vintergækker og forårskollektioner titte frem.

ANNONCE
Dyrberg Kern
Med ordene; "Women hold up half the sky" præsenterer Dyrberg Kern deres forår/sommer-kollektion 2007, "Goddess". Goddess hylder de kvindelige heltinder gennem tiderne, det er en ode til de smukke, klassiske muser, de græske gudinder og de udtryksfulde
Amphora
Amphora er det klassiske keramikkar, hvori vand og vin blev opbevaret. Forbudte fortællinger fra den græske mytologi og romersk arkitektur har inspireret til Amphora, der repræsenterer det grafiske, klassiske og enkle udtryk. Detaljerne er snoede og draperede og de feminine former er fundet i de klassiske søjler og vaser.

Amphora er fine silkebånd og vaseformede vedhæng, det er oversize Cleopatra-halskæder og fingerringe med kvadratiske krystaller.

Hammam
Hammam er hot summer og nordafrikansk bohemestemning. Et miks af metalperler, skinnende krystaller og halvædelsten som turkiser, blå lapis lazuli og karneol er hovedindgredienserne i denne etnisk inspirerede smykkeserie. Sofistikerede mosaikker, arabiske udsmykninger og geometriske dekorationer findes på bankede flader, halvmåner og kuppelmotiver.

Farverne er dybe og stærke. De er holdt i cinnamonorange, jordbrune nuancer og sort, der står i stærk kontrast til de lysere, sand og elfenben.

Baroccoco
Baroccoco er barok- og rokokostil samlet i et udtryk. Det er ironisk, men klassisk. Snobbet, men cool. Assymetrisk, men balanceret. Smykkerne er inspireret af naturens kurver, Marie Antoinettes gaderobe og Mozarts musik. Her er små spejle, kugleformede vedhæng og indgraverede og udsmykkede medaljoner. 

Baroccoco er ultra feminine smykker lavet i skinnende guld, rhodium,  bronze og rigt dekoreret med krystaller. Og Dyrberg Kern giver dig i denne smykkeserie sæsonens superhotte, sommerhvide perle - i megasize.

Dyrberg Kern forstår altid at lave tidløst, klassiske smykker, der samtidig følger tidens tendenser og trends. Derfor elsker vi Dyrberg Kern, der tilføre lidt ekstra luksus til hverdagen. Dyrk din indre gudinde denne sommer med kollektionen, "Goddess".
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce