Aniston

Dyrberg Kern

Efterår/Vinter 2006

"Signature". Sådan hedder efterårskollektionen 2006 fra Dyrberg Kern. "Signature" er inspireret af kvinden. 60'er-ikonet i fuld kontrol, Vintage-pigen hos den lokale marskandiser på jagt efter det unikke fund, og den teatralske operadronningen, klædt i sort.
Dyrberg Kern
Elipse
Inspired by the human body

Elipse er en modernistisk og feminin fortolkning af 60'ernes moderne kunstbevægelse.

Linjerne er yppige og elegante og, som altid i Dyrberg Kern's smykkekollektioner er både design og materialer fuld af kontraster. Der bliver leget og eksperimenteret med materialer, former og forskelligheder.

Her bruges facetslebne sten som Tiger Eye, Amethys, Smoky Quarts og Aquamarine sammen med buede silkeglascabochon'er og skinnende guld.

Kollektionen har asymmetriske halskæder, multifunktionelle vedhæng, dinglende, romantiske øreringe og larger-than-life ædelstensfingerringe.

Mosaique
Styled with lots of love

En sand mosiak, sammensat med masser af kærlighed, af fund fra nær og fjern. Her er masser af unikke styles at gå på opdagelse i med vintageperler fra hele verden som for eksempel kinesisk cloisonné, gold leaf glas fra Venedig, sydamerikanske ædelstene og japansk rakukeramik.

Dybe, varme efterårsfarver i røde, grønne, lilla og sorte toner er forenet med antikbronze og sølv.
Kollektionens key piece er oversizehalskæder med særligt udvalgte junkvedhæng.

Opera
Theatrically Burlesque

Teatralsk og en smule for meget. Opera tilbyder en række af opdaterede klassikere, der altid er velkomne i enhver drama queens gaderobe.

Krystaldråber, sensuelle silkekvaster og sorte, victorianske perler kombineres med ikoner med monogram og dramatiske krucifikser.

Kollektionen inkluderer små parfumeflakoner og lange rækker af perler, perler og perler.
Dress up til en aften i operaen, og du vil føle dig farlig og glamourøs.
ANNONCE
Dyrberg Kern
Time - 2006/07
Always diferently unique

Til de tre kollektioner i "Signature" finder du også matchende ure. Der er fokus på imponerende udsmykninger. Oversized proportioner og rigeligt med Swarovskikrystaller er at finde på ultra-cool ure, der kombinerer sporty detaljer og krystal-bling-bling. Det er tungt udsmykkede armbånd og glamour i et design.

D/KMan - 2006/07
Cool, moderne luksus med rebelsk attitude. Smykkerne, i Dyrberg Kern's efterårskollektion til mænd, er alle fremstillet i hånden i kraftige og maskuline materialer som for eksempel 925-sterlingsølv og rustfrit stål med unikke detaljer af titanium og guld.

Bøffellæder er med til at understrege det maskuline look, og håndslebne natursten som mørkegrøn malakit, sort onyks og tigerøje beskytter mod sort magi, og gør dig mere overbevisende og fokuseret til at løse hverdagens endeløse række af problemer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE