Aniston

Dyrberg Kern

Forår/Sommer 2006

Så er dagene så småt begyndt at blive længere, og selv om det stadig er bidende koldt, kan vinteren ikke komme udenom, at foråret er på vej. Og med foråret, alle de lækre forårs- og sommerkollektioner. DyrbergKern lancerer til foråret Paradoxe, der består af tre kollektioner.
ANNONCE
Dyrberg Kern
Sweetheart - Romantisk og Sød
Kollektionen er holdt i de bløde forårspasteller såsom lys rosa, beige, lysegrøn, blå, syren og gul. Inspirationen er hentet fra gammelt tapet, porcelæn og antik silkefløjl.

Det nostalgiske kløversymbolet dannet af små hjerter i silkekrystal går igen gennem hele de-nne kollektion, der med sine små halssmykker, søde armbånd og miniature-øreringe, giver det sødeste og sarteste, romantiske look til foråret.

Zanzibar - Eksotisk og Mystisk
Med Zanzibar tager vi på en rejse ind til det inderste af Afrika. Jungleinspirationen ses i form af håndformede lerperler, der indgår i en dramatisk kombination med farvede skaller og træ i jordfarver.

Her ses farlige daggerter og spiralmønstre. Primitivt og alligevel originalt. Farverne er æblekoral, turkis, grøn, jade og bjergkrystal.

Orchid - Farverig og Sjov
Den tropiske blomsts mystiske sarthed har inspireret til denne kollektion.

Et dramatisk og farverigt tema bestående af perlebesatte smykker, hvor en caribisk farvepalet af sexet, dyb koralrød, skrigende gul og kølig turkis dominerer og får modspil af rene og ægte, hvide farvekontraster.

Derudover har DyrbergKern i efteråret lanceret deres herrelinje, som de her til foråret følger op på med hotte og rå nyheder til ham.

Udover smykker laver DyrbergKern også ure og solbriller. Begge dele er af højeste kvalitet og selvfølgelig i det lækreste design.

Tjek galleriet for nogle af det dejlige nyheder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt