Aniston

Dylan

Mandag kan du få en gratis forsmag på hans nye album.

Bob Dylan er en af de musikere, der mest konsekvent bruger sin hjemmeside til at kommunikere med sine fans. På mandag kan man høre den første forsmag på, hvordan hans nye album 'Together Through Life' kommer til at lyde, idet han forærer et gratis track, der kan hentes på hans site.
ANNONCE
Dylan
Søndag aften står Mr. Bob Dylan på scenen i Forum i København og allerede dagen efter, kan hans mange fans for første gang lytte til en skæring fra hans kommende album, der udkommer 27. april, fysisk som digitalt.

Fra kl. 18.01 dansk tid mandag 30. marts og 24 timer fremefter vil tracket 'Beyond Here Lies Nothing' være tilgængeligt som gratis download via www.bobdylan.com, ligesom det samtidig kan hentes som en gratis player, der kan deles med venner og bekendte via sociale netværkssider.

Bob Dylan har gennem de senere år flittigt brugt nettet som kommunikationsredskab i formidling af sin musik. Derfor var det også på hans eget site, at man for første gang gratis kunne finde oplysninger om titel, albumcover og udgivelsesdato for hans nye album 'Together Through Life', ligesom der på sitet i disse dage kan læses et længere interview med ham foretaget af den højt respekterede journalist Bill Flanagan.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce