Aniston

DVD: Klassefesten

Klasse grin og søde (halvgamle) fyre ...

4 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film - DVD: Klassefesten Foto: Nordisk Film
Hvad sker der, når mænd bliver voksne og egentlig helst ikke vil være ved det?

Når de når dertil, hvor konen forlader dem, børnene synes, de er ånsvage, og de egentlig ikke rigtig kan se pointen med livet?

Når de har lige-over-40-års-kriser, og de tror, de stadig kan score de unge piger på 22 i baren? Tja ...

Alt det kan du få svar på i "Klassefesten", som netop er udkommet på dvd.

25 års jubilæum
I "Klassefesten" møder vi de tre gymnasiekammerater Niels (Nicolaj Kopernikus), Andreas (Anders W. Berthelsen) og Thomas (Troels Lyby).

De får alle tre en invitation til 25 års jubilæum i skolen, men de reagerer meget forskelligt på denne.

Niels og Andreas, som befinder sig i noget af en dal i deres liv, har slet ikke lyst til at deltage. Niels er generelt deprimeret og kan på ingen måde se en mening med sit forstadsliv. Og Andreas er lidt for tyk, lidt for fedtet og i øvrigt lige blevet forladt af sit livs kærlighed.

Men Thomas, som er trekløverets rockstar og scoremagnet, får overtalt de to andre.

Udflugt væk fra forstaden
Thomas, Niels og Andreas skal dog ikke bare til jubilæum. Nej Thomas har arrangeret en alle tiders weekendherretur med masser af drinks, damer og dampbad!

Spørgsmålet er så bare om de tre voksne herrer, der begynder at se alderen indhente dem, også rent faktisk kan overleve en tur i det københavnske natteliv, eller om de hellere skulle være blevet i forstadslivet.

Venner gennem gråt og kedeligt
"Klassefesten" er en fin dansk komedie om tre gamle venner, der må se i øjnene, at de ikke længere er 18 år. De må bide i det sure æble, men det gør de til gengæld sammen og med hinanden.

Det er dermed en sød og sjov film om venskab, der både er morsom og lidt plat. Men den er typisk dansk og charmerende. Og det er en meget ærlig komedie, der ikke prøver at være så meget andet end det.

Den handler om at blive voksen - men også om, at det måske ikke behøver at være så slemt endda. Bare man stadig kan slå en proper næve, tage underlige piller, tage damerne bagfra og så i øvrigt være fjollet sammen med sine to bedste venner. 


Klassefesten er udkommet på dvd den 21. februar 2012.


Vind "Klassefesten" på dvd
Du har nu chancen for at vinde "Klassefesten" på dvd her på Aniston.dk.

Deltag blot i konkurrencen frem til den 5. marts 2012, og husk at udfylde kontaktinfo og at give dit bedste bud på et svar på spørgsmålet.


Vinderne får direkte besked.
ANNONCE
Foto: Framegrab - DVD: Klassefesten Foto: Framegrab
Del

Seneste nyt