Aniston

Dumle Drik

Har du smagt det nye Dumle-kakao pulver?

De fleste af os kender, og har smagt Dumle. Enten som slikkepind eller som den dejlige bløde karamel der er overtrukket med mælkechokolade. Man kan købe Dumle som mange forskellige produkter, og nu som det der hedder "Dumle kakao pulver".
Dumle Drik
I flere danske supermarkeder kan man nu købe det der hedder "Dumle kakaopulver" og det får os jo til at tænke på de dejlige chokolade overtrukkede karameller, som man kan købe rundt omkring, og derfor må Dumle-drik da helt klart blive et nyt hit for dem med en stor tørst og en sød tand.

Dumle kakaopulveret er produceret af Fazer, som også står bag karamellerne, og derfor går man jo stærkt ud fra at denne drik vil smage ligesådan eller i hvert fald noget lignende. Så jeg købte en pakke af dette pulver, fulgte vejledningen bag på pakken, satte derefter glasset op til munden og forventede en Dumle nydelse uden lige. Men ak nej, aldrig er jeg blevet så skuffet som jeg blev af denne Dumle-drik!

Der er intet, og jeg mener intet Dumle over denne drik, det smager nøjagtig som alle andre kakaopulver produkter, faktisk værre, for der er nemlig næsten ingen smag i.

Vi ved jo alle sammen at Dumle normalt har den der dejlige bløde karamel smag, men den karamel smag kan man lede længe efter i dette pulver, for det er der slet ikke...

Så hvad man kan sige er, at Fazer har lavet falsk markedsføring med hensyn til navnet, når det drejer sig om deres Dumle-drik produkt, for der er hverken tilsat karamel som ren ingrediens eller som smagsforstærker aroma.

Så hvis du vil have kakaopulver, kan det bedre betale sig at gå ned og købe Netto's billige, for den smager langt bedre end dette produkt.
ANNONCE
Dumle Drik
Men skulle du sidde med en "æv følelse" efter at have læst denne artikel, fordi dit mundvand havde sat sig for at skulle have en lækker Dumle-drik, ja er der stadig håb forude...

Med hjælp fra Alletiders kogebog fandt jeg en fantastisk opskrift på en Dumle-drik, og selvom opskriften måske ser lidt underlig ud, ja så smager det alligevel himmelsk.

Dumle-Milkshake-drik - 2 Personer -

Ingredienser:

2,5 dl mælk

1 dl græsk yoghurt

5 tsk. kakao

2 stk. sødemiddel efter smag

1/5-1 tsk. karamel essens

Det hele blandes sammen og serveres i et glas med en masse isterninger.

Velbekomme
ANNONCE
Del

Seneste nyt