Aniston

Duftende påske

med roser på bordet.

Poulsen Roser A/S har udviklet en række nye potteroser, der ikke kun pynter på et veldækket påskebord men også dufter af dejlige sommerroser.
Duftende påske
Påsken er traditionelt haveentusiasternes første store højtid, og i år er der noget ekstra at glæde sig til. Poulsen Roser A/S sender i anledning af påsken en række nye potteroser på markedet. Roserne ser fantastiske ud i glade, gyldne farver, og nogle af dem har endda duftende blomster, der leder tankerne hen på en varm sommerdag i haven.

Det er genetisk svært at forædle en potterose, der både dufter og holder længe. Ofte er de to faktorer modsætninger, der har svært ved at komme overens. Enten dufter rosen fantastisk, men holder desværre meget kort tid, eller også er holdbarheden god, mens der til gengæld ikke er nogen duft. Men det er lykkes at skabe nogle roser der kan begge dele.

Roserne Angel Poulpar069(N)fra PARADE®-kollektionen og Daniella Poulpah059(N) fra PATIOHIT®-kollektionen er begge eksempler på planter, der med masser af blomster og knopper i flotte gyldne farver, vil få ethvert veldækket påskebord til at tage sig endnu skønnere ud, samtidig med at rosens klassiske kraftige duft, spreder forårsstemning i hele stuen.
ANNONCE
Duftende påske
Roser fra PARADE®- og PATIOHIT®-kollektionerne findes i stort set alle farver og de kendes ved et stort antal blomster og knopper på planten. PARADE®-roserne er 28-29 centimeter høje, og PATIOHIT®-roserne bliver 32-35 cm. høje med kompakt og busket vækst.

I stuen vil roserne kunne stå i ugevis, mens den ene blomst afløser den næste, blot de får den rette pleje. Vigtigst er det, at rosen ikke må tørre ud. Når potten er ved at være tør, vil den sætte pris på at stå i en skål med vand og lidt flydende gødning i højst 10 minutter. På den måde trækker den selv den nødvendige næring op, så rødderne  ikke bliver skadede.

Roserne kan sættes ud på terrassen eller plantes i en lun krog i haven efter blomstring. Her vil de efter kort tid og en let tilbageskæring hente ny energi og dermed fortsætte den ivrige blomstring. Skærmes roserne til næste efterår og vinter mod den værste kolde vind og frost, vil de kvittere med flere gyldne, duftende blomster sæson efter sæson.

PARADE® og PATIOHIT®-roserne kan kendes på det ovale Poulsen-logo, der står for god kvalitet og exceptionel holdbarhed.

Roserne kan allerede nu købes i velassorterede dagligvarebutikker og på planteskoler. 

Poulsen Roser A/S med hovedsæde i Fredensborg har 130 års erfaring i forædling af roser og clematis. Ud over at være leverandør til det Kgl. Danske Hof, står Poulsen Roser A/S for 50 millioner af de 100 millioner potteroser, der hvert år produceres på verdensmarkedet. Derudover kommer 10 millioner haveroser hvert eneste år fra Poulsen Roser A/S. Planterne fra Poulsen Roser A/S produceres på licens i flere end 50 lande overalt i verden. Poulsen Roser A/S drives af stifterens oldebarn, Pernille Olesen og hendes mand, Mogens N. Olesen.
  
Yderligere oplysninger på www.poulsenroser.dk eller hos Ghita Krage, Poulsen Roser A/S, Kratbjerg 332, 3480 Fredensborg, tlf.: 48483028, e-mail: post@poulsenroser.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE