Aniston

Duft, føl og ikke mindst smag

Mums... en stor, fed kugle is - og så er den endda gratis. Der er i denne uge madfestival i København

Ferro Rocher, Stracciatella, yoghurt-is med honing. Cremede iskugler blev til de ventende kunder serveret i et lille bæger med farvet ske.
Duft, føl og ikke mindst smag
I en hvid isvogn fra ParadisIs på Kogens Nytorv er det disse dage muligt at få en gratis kugle is.

Derudover foregår der kokkeri i et stort hvidt telt fra FDB, som er Danmarks største medlems og forbrugsorganisation.

Arrangementerne er en del af "Copenhagen Cooking" - Nordens mad-festival som frem til den 28. august løber af staben forskellige steder i København.

Naturlig is

Søndag var isen lavet af mælk, mandag er den lavet af gulerødder og tirsdag af bær og det fortsætter ugen ud med forskellige is-temaer.

Hele ugen vil det ud over at få en gratis kugle is på Kongens Nytorv, være muligt at få tre kugler is ved kun at betale for to hos alle ParadisIs forretninger i København og Århus. For at få dette tilbud skal du dog være i besiddelse af et rødt rabatkort, som bliver delt ud i nærheden af din ParadisIs.

Isen, der bliver solgt hos ParadisIs, er som den italienske is. Den er lavet fra grunden på vand, økologisk mælk eller yoghurt som er blandet med naturlige smagsforstærkere i en italiensk ismaskine.

Isen er ifølge ParadisIs aldrig mere end 24 timer gammel og fedtprocenten er kun ca. 5 %. Det og meget mere kan du læse om i et telt ved siden af isvognen på Kongens Nytorv.

Til et godt formål

Udover is-vognen på Kongens Nytorv er der også et telt fra FDB. I teltet vil der blive lavet mad af forskellig art og af forskellige kokke frem til den 28. august.

Hele ugen er der score-mad på menuen. Fra klokken to til fire om eftermiddagen, vil to hold kokkeelever med hver deres kok i spidsen kreere en tre-retters score-middag.
ANNONCE
Duft, føl og ikke mindst smag
Søndag den 21. august 2005 var det muligt at købe brunch bestående af ørred, frisk frugt, røræg, olivenbrød og meget andet spændende. Så ugen ud skulle der være rig mulighed for at smage noget anderledes og sundt mad.

Overskuddet for ugens arrangementer går til Julemærkehjemmene, som arbejder med børn og overvægt.

Du vil på hjemmesiden Copenhagen-cooking.com blive præsenteret for et detaljeret program for de følgende dage, samt de forskellige steder i København, hvor festivalen foregår.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce