Aniston

Drug Rape

Pas på når du går i byen, du kunne meget nemt blive det næste offer

Liquid X er navnet, og som mange så næsten kan gætte, er det Ecstacy i flydende form. Forskellen på Ecstacy i piller og flydende form, er at det flydende er både smags- og farveløs.
Drug Rape
Det betyder, at et par dråber i en drink eller øl, er noget du ikke vil have en chance for at opdage.

Grænsen for, hvornår det virker som Ecstacy, som drugrape eller fører til døden, er afhængig af fabrikanten. Det vil sige styrken på væsken, og det er jo noget, som ikke ligefrem står skrevet i en medfølgende brugsanvisning. Derfor vil man også hver eneste gang spille russisk roulette.

Der er de sidste par år rappoteret om stadigt flere og flere tilfælde af voldtægt, hvor den overfaldne har et direkte hul i sin hukommelse. Det har den simple grund, at Liquid X, i en lidt større mængde (her taler vi stadig om dråber) gør offeret totalt viljeløs.

Man er så at sige i en slags vågen bevisløshed. Havde man fået en lidt større dosis, ville det have medført døden. For hvor man i den tilstand reelt befinder sig, er i dødens forgård. Så grænsen mellem partyrus, bevidstløshed og død er hårfin.

Skulle du være blevet voldtaget, eller har du en mistanke om at have fået Liquid X uden dit tilsagn, så gå med det samme på skadestuen eller til politiet. Man kan nemlig kun i meget kort tid efter indtagelsen, registrere noget i en urin eller blodprøve.

Som kvinde kan jeg ikke forestille mig noget værre end at være blevet voldtaget, og ikke at vide af hvem. Heldigvis har du selv mulighed for, at en hyggelig tur i byen ikke ender med at blive dit livs mareridt.

 
Derfor er Aniston's tre simple råd til jer alle:

  • Vend aldrig ryggen til din drink eller øl, tag dit glas med dig
    eller køb en ny, også selvom det er dyrt.


  • Modtag aldrig en drink eller øl af én, du ikke kender eller har
    hundrede procents tillid til.


  • Drik aldrig af en andens drink eller øl.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce