Aniston

Droppet af Sarah Marshall

Underholdende, men til tider lang

4 ud af 6 stjerner
"Droppet af Sarah Marshall" er en ganske underholdende film, men at se på de samme fire personer i næsten to timer, bliver til tider anstrengende.

Droppet af Sarah Marshall
Peter Bretter er fuldstændig knust over at være blevet droppet af sin smukke, berømte kæreste, Tv-stjernen Sarah Marshall. Da han ikke finder nogen trøst i serielle one-night-stands, beslutter han sig for at tage væk fra det hele - til det tropiske paradis på Hawaii.

Nu er rejsen om Hawaii imidlertid inspireret af Sarahs feriedrømme, så selvfølgelig støder Peter næsten øjeblikkeligt ind i sin eks - arm i arm med det sexede, britiske rockikon, Aldous Snow. Og mens naboerne til deres suite bliver forstyrret af knirkende sengefjedre, forstyrres Peters naboer af hans konstante jamren.

Men tiden, palmerne, en masse farvestrålende drinks og ikke mindst mødet med receptionisten, Rachel, læger efterhånden Peters sår - selv om Peter til stadighed løber ind i pinlige, akavede og totalt kiksede møder med Sarah og Aldous (og alle de andre irriterende lykkelige, nyforelskede par på den paradisiske ø).

Nichloas Stoller debuterer som instruktør, Kristen Bell ses som Sarah, Mila Kunis som Rachel og den britiske standup-komiker Russell Brand som Aldous Snow.


Hæderligt forsøg
"Droppet af Sarah Marshall" er som sagt ganske underholdende, og man tager ikke skade af at se den. Det er et meget hæderligt forsøg af Nicholas Stoller, som her debuterer som instruktør, men han har ikke formået at holde et fast eller for den sags skyld et stigende komisk niveau. Der er flere perioder, hvor man tager sig selv i at kigge på uret og simpelthen tænke på andre ting.

Både Jason Segel, Kristen Bell og Mila Kunis' præstationer er middelmådige. De gør det godt på hver deres måde, men en der er værd at fremhæve er den britiske komiker Russel Brand. Han kommer, om man så må sige, ud over scenekanten, og det er egentlig ham, man bedst kan huske, når filmen slutter; trods det at man ser Jason Segel nøgen en del gange - hvilket hurtigt bliver lidt for meget.

"Droppet af Sarah Marshall" er ikke en film, man tager skade af at se, men man kan lige så godt vente til den kommer på DVD.

"Droppet af Sarah Marshall" har premiere fredag den 4. juli 2008.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce