Aniston

Drømmefyren

Hvor møder man drømmefyren, og hvad gør man, når man får ham i nettet?

Hvor finder man drømmefyren? Datingsider, fester, mellem venner, biblioteket. Vi ved alle, hvor svært det kan være at finde netop ham eller hende, og når man endelig har fået en på krogen. Er det så den rigtige?

Hvor finder man kærligheden?

ANNONCE
Drømmefyren

Lige siden jeg var helt lille, er jeg blevet fortalt om den eneste ene, eller skulle man sige "prinsen på den hvide hest". Alle eventyrene med Askepot, Snehvide og Den Lille Havfrue er fantastiske fortællinger om kærligheden, og hvordan kærlighed overvinder alt.

Nogen tror, at man kun har en eneste ene, og andre tror, man har flere. Jeg har altid troet på, at man kun har én, og ham vil man så leve lykkeligt med til sine dagens ende.

Min største drøm har altid været at finde ham og få familie. Jeg har ledt mange steder: på diskoteket, på stranden, i skolen og på nettet. Rundt på de forskellige dating sider. Har nok haft over 100 dates, men ikke én sagde det klik med. For når man ser ham, så skal man jo vide det ved første øjekast.

Men, jeg har haft mange spændende dates med forskellige fyre, og nogen af de bedste dating steder på Internettet er:

Datingsider

Sexhunt.dk

40plus.dk

Senior.dk
Netdating.dk
Hotpeople.dk
Beautifulpeople.dk
Meetic.dk

Hvordan skal profilen se ud?
Hvis du lægger din profil på nogle af de sider, vil jeg foreslå, at du lægger et rigtig godt billede ind af dig selv, som også fortæller lidt om, hvem du er. Alle ved, at mange piger lægger nøgne eller halvnøgne billeder ind, især på Hotpeople.dk.

Det er nok en knap så god idé, hvis menningen med din profil er at finde din drømmefyr. Tit ender det nemlig med, at fyren har fået en underlig idé om, at du let smider tøjet, og så ender det tit med en "one night stand!" Det er ikke så fedt, især ikke når man leder efter en fast kæreste.

Når man endelig får en på krogen
Når man længe har haft snakket med en sød fyr på nettet, kan man jo for eksempel give sin "msn" eller sit mobilnummer, så man kan rykke et skridt tættere på hinanden og lære hinanden endnu bedre at kende. Der skal man bare passe på, at det hele ikke går op i sex og briller, for så ender man med, at man lige så godt kunne vise sig nøgen fra starten af. Det bedste er nok at snakke om forskellige oplevelser, hinandens holdninger til: Musik, byen, fester, hvad man leder efter: for eksempel en kæreste, bolleven og så videre.

Hvor skal daten foregå?
Han skriver endelig, at han har lyst til at møde dig! Hvor skal i så mødes? Hvis man er lidt usikker på, hvad det egentlig er for en fyr, så inviter ham på cafe eller andre steder, hvor der er mennesker. Eller du kan tage en veninde eller ven med. Hvis det går godt, kan vennen eller veninden altid gå senere. Bare husk at passe rigtig godt på! De kan virke så søde og normale på nettet, i telefonen eller på msn. Men det kan altså vise sig at være en rigtig syg stodder.

Hvordan holder man på fyren?
Hvis du har været så heldig, at du har fundet en fantastisk fyr, som du er ved at blive forelsket i! Så tag det helt roligt og nyd det, lad være med at snakke om jeres forfold for hurtigt. Lad ham ligesom sige hvor i står. Hvis du begynder at snakke for hurtigt om, at du vil have noget fast, stikker han måske af. Så tag og føl dig lidt frem! Lad ham falde pladask for dig, og lad ham sige, at han gerne vil have noget fast til dig! Bare vær dit sprudlende jeg.

Min eneste ene
Jeg har selv mødt min dejlige kæreste på nettet. Det var på Meetic.dk. Så det kan altså lade sig gøre.
Vi har kommet sammen i snart et år og er meget lykkelige. Er helt sikker på, at han er min eneste ene.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce