Drinksguide part two
Aniston.dk's lækre drinksopskrifter
Alexander
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Creme de Cocao
• 2 cl. Piskefløde
Shakes grundigt og hældes over i et cocktailglas. Pynt med revet muskatnød på toppen.
After Dinner
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Chocolate Mint
• 1 spiseske piskefløde
• 1 stænk Mandarin Napoleon
• Lidt revet chokolade
• Lidt revet appelsinskal
Shake cognacen sammen med likøren og lidt knust is. Derefter sies det over i et cocktailglas. Let pisket fløde og mandarinen hældes forsigtigt på toppen. Herefter drysses der med chokolade og appelsinskal.
Absolut Kurant
• 3 cl. Absolut Kurant Vodka
• 3 cl. Sour-mix
• Isterninger
• 1 skive karambole
Kom isen i en blender. Tilsæt vodka og sour-mix. Blend blandingen til den bliver sorbetagtig, og servér cocktailen pyntet med en skive karambole.
Angels kiss
• 2 cl. Kakaolikør
• 2 cl. Pisket fløde
Skænk kakaolikøren op i et cocktailglas. Tag en barske, og vend den buede side op, hæld forsigtigt piskefløden over, så den lægger sig på toppen.
Bacardi Cocktail
• 6 cl. Bacardi rom
• Saften af en ½ citron
• 1 tsk. Grenadine
• Lidt æggehvide
Shakes godt med lidt knust is og hældes over i et cocktailglas.
Cuban
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Seager's Gin
• 2 cl. Abricot Brandy
• Saften af ¼ citron
• 1 teske flormelis
Shakes med is og serveres i et cocktailglas.
Flubber
• 3 cl. I. W. Harper Bourbon
• 1 cl. Rose's lime juice
• 1 cl. Peter Heering
Shakes og serves med is, i et cocktailglas. Du kan eventuelt pynte med grønne cocktailbær.
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Creme de Cocao
• 2 cl. Piskefløde
Shakes grundigt og hældes over i et cocktailglas. Pynt med revet muskatnød på toppen.
After Dinner
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Chocolate Mint
• 1 spiseske piskefløde
• 1 stænk Mandarin Napoleon
• Lidt revet chokolade
• Lidt revet appelsinskal
Shake cognacen sammen med likøren og lidt knust is. Derefter sies det over i et cocktailglas. Let pisket fløde og mandarinen hældes forsigtigt på toppen. Herefter drysses der med chokolade og appelsinskal.
Absolut Kurant
• 3 cl. Absolut Kurant Vodka
• 3 cl. Sour-mix
• Isterninger
• 1 skive karambole
Kom isen i en blender. Tilsæt vodka og sour-mix. Blend blandingen til den bliver sorbetagtig, og servér cocktailen pyntet med en skive karambole.
Angels kiss
• 2 cl. Kakaolikør
• 2 cl. Pisket fløde
Skænk kakaolikøren op i et cocktailglas. Tag en barske, og vend den buede side op, hæld forsigtigt piskefløden over, så den lægger sig på toppen.
Bacardi Cocktail
• 6 cl. Bacardi rom
• Saften af en ½ citron
• 1 tsk. Grenadine
• Lidt æggehvide
Shakes godt med lidt knust is og hældes over i et cocktailglas.
Cuban
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Seager's Gin
• 2 cl. Abricot Brandy
• Saften af ¼ citron
• 1 teske flormelis
Shakes med is og serveres i et cocktailglas.
Flubber
• 3 cl. I. W. Harper Bourbon
• 1 cl. Rose's lime juice
• 1 cl. Peter Heering
Shakes og serves med is, i et cocktailglas. Du kan eventuelt pynte med grønne cocktailbær.
Golden Dream
• 2 cl. Galliano
• 1,5 cl. Cointreau
• 1,5 cl. Appelsinjuice
• 1 cl. Pisket fløde
Shakes og serveres i et cocktailglas.
Green Coco
• 2 cl. Malibu
• Mælk
• Pisang Ambon
Kom Malibuen i bunden af glasset, fyld dernæst mælk næsten til toppen af kanten, og kom så en smule Pisang Ambon i toppen.
Hula Hula
• 6 cl. Gin
• 3 cl. Appelsinjuice
• 1 spsk. Rose's Triple Sec
• Knust is
Alle ingredienserne rystes godt sammen med knust is i en shaker. Hældes gennem en bar-si i et cocktailglas.
Pynt eventuelt med en appelsinskive.
X-file
• 2 cl. Vodka
• 2 cl. Pisang Ambon
• 2 cl. Limesaft
Shakes og sies ned i et cocktailglas. Pynt med en limeskive.
Yellow Dream
• 2 cl. Noilly Prat Bianco
• 2 cl. Drambuie
• 2 cl. Gul Grand Marnier
• 2 stænk citronsaft
Shakes godt og sies over i et cocktailglas. Du kan eventuelt pynte med en citronskive.
Det var cocktails for denne gang. Og husk nu, at der ikke er nogen grænser for, hvad du har lyst til at pynte med. Du kan også skifte nogle af ingredienserne ud, hvis det er det, som du har lyst til. Det eneste vigtige, som du skal huske, er, at du ikke overdriver, og at du og dine venner får en hyggelig aften!
God fornøjelse!
• 2 cl. Galliano
• 1,5 cl. Cointreau
• 1,5 cl. Appelsinjuice
• 1 cl. Pisket fløde
Shakes og serveres i et cocktailglas.
Green Coco
• 2 cl. Malibu
• Mælk
• Pisang Ambon
Kom Malibuen i bunden af glasset, fyld dernæst mælk næsten til toppen af kanten, og kom så en smule Pisang Ambon i toppen.
Hula Hula
• 6 cl. Gin
• 3 cl. Appelsinjuice
• 1 spsk. Rose's Triple Sec
• Knust is
Alle ingredienserne rystes godt sammen med knust is i en shaker. Hældes gennem en bar-si i et cocktailglas.
Pynt eventuelt med en appelsinskive.
X-file
• 2 cl. Vodka
• 2 cl. Pisang Ambon
• 2 cl. Limesaft
Shakes og sies ned i et cocktailglas. Pynt med en limeskive.
Yellow Dream
• 2 cl. Noilly Prat Bianco
• 2 cl. Drambuie
• 2 cl. Gul Grand Marnier
• 2 stænk citronsaft
Shakes godt og sies over i et cocktailglas. Du kan eventuelt pynte med en citronskive.
Det var cocktails for denne gang. Og husk nu, at der ikke er nogen grænser for, hvad du har lyst til at pynte med. Du kan også skifte nogle af ingredienserne ud, hvis det er det, som du har lyst til. Det eneste vigtige, som du skal huske, er, at du ikke overdriver, og at du og dine venner får en hyggelig aften!
God fornøjelse!