Aniston

Drinksguide – part two

Aniston.dk's lækre drinksopskrifter

Kunne du lide vores drinksguide til, hvordan du laver de lækreste shots? Så vil du helt sikkert også kunne lide denne guide, som er den næste del i Aniston.dk's drinksguide. Denne gang kaster vi os ud i cocktails!
Drinksguide – part two
Alexander
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Creme de Cocao
• 2 cl. Piskefløde

Shakes grundigt og hældes over i et cocktailglas. Pynt med revet muskatnød på toppen.

After Dinner
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Chocolate Mint
• 1 spiseske piskefløde
• 1 stænk Mandarin Napoleon
• Lidt revet chokolade
• Lidt revet appelsinskal

Shake cognacen sammen med likøren og lidt knust is. Derefter sies det over i et cocktailglas. Let pisket fløde og mandarinen hældes forsigtigt på toppen. Herefter drysses der med chokolade og appelsinskal.

Absolut Kurant
• 3 cl. Absolut Kurant Vodka
• 3 cl. Sour-mix
• Isterninger
• 1 skive karambole

Kom isen i en blender. Tilsæt vodka og sour-mix. Blend blandingen til den bliver sorbetagtig, og servér cocktailen pyntet med en skive karambole.

Angels kiss
• 2 cl. Kakaolikør
• 2 cl. Pisket fløde

Skænk kakaolikøren op i et cocktailglas. Tag en barske, og vend den buede side op, hæld forsigtigt piskefløden over, så den lægger sig på toppen.

Bacardi Cocktail
• 6 cl. Bacardi rom
• Saften af en ½ citron
• 1 tsk. Grenadine
• Lidt æggehvide

Shakes godt med lidt knust is og hældes over i et cocktailglas.

Cuban
• 2 cl. Bisquit Cognac
• 2 cl. Seager's Gin
• 2 cl. Abricot Brandy
• Saften af ¼ citron
• 1 teske flormelis

Shakes med is og serveres i et cocktailglas.

Flubber
• 3 cl. I. W. Harper Bourbon
• 1 cl. Rose's lime juice
• 1 cl. Peter Heering

Shakes og serves med is, i et cocktailglas. Du kan eventuelt pynte med grønne cocktailbær.
ANNONCE
Drinksguide – part two
Golden Dream
• 2 cl. Galliano
• 1,5 cl. Cointreau
• 1,5 cl. Appelsinjuice
• 1 cl. Pisket fløde

Shakes og serveres i et cocktailglas.

Green Coco
• 2 cl. Malibu
• Mælk
• Pisang Ambon

Kom Malibuen i bunden af glasset, fyld dernæst mælk næsten til toppen af kanten, og kom så en smule Pisang Ambon i toppen.

Hula Hula
• 6 cl. Gin
• 3 cl. Appelsinjuice
• 1 spsk. Rose's Triple Sec
• Knust is

Alle ingredienserne rystes godt sammen med knust is i en shaker. Hældes gennem en bar-si i et cocktailglas.

Pynt eventuelt med en appelsinskive.

X-file
• 2 cl. Vodka
• 2 cl. Pisang Ambon
• 2 cl. Limesaft

Shakes og sies ned i et cocktailglas. Pynt med en limeskive.

Yellow Dream
• 2 cl. Noilly Prat Bianco
• 2 cl. Drambuie
• 2 cl. Gul Grand Marnier
• 2 stænk citronsaft

Shakes godt og sies over i et cocktailglas. Du kan eventuelt pynte med en citronskive.

Det var cocktails for denne gang. Og husk nu, at der ikke er nogen grænser for, hvad du har lyst til at pynte med. Du kan også skifte nogle af ingredienserne ud, hvis det er det, som du har lyst til. Det eneste vigtige, som du skal huske, er, at du ikke overdriver, og at du og dine venner får en hyggelig aften!

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce