Aniston

Dreams Unlimited

Ny drømme-duft fra The Body Shop.

Dreams Unlimited
Her til vinter må duftene gerne være lidt mere tunge og feminine, end de ellers har været de seneste mange år.

Den trend følger den nye duft "Dreams Unlimited" fra The Body Shop ganske fint til dørs - i hvert fald, når vi taler femininitet.

"Dreams Unlimited" er dumpet ind i The Body Shops butikker i slutningen af oktober i år, så den er helt ny på hylderne.

Drømmeduft inspireret af Body Shop-grundlægger
Duften er inspireret af den nu afdøde Dame Anita Roddick, der sagde: Alt, hvad du kan gøre eller drømme, kan du begynde."

Britiske Anita Roddick var kvinden bag The Body Shop.

Hun drømte om at ændre skønhedsindustrien og blev set som mentor for mange mennesker og hjalp dem til at øde deres selvværd og opmuntrede dem til at følge deres drømme. Anita Roddick døde i 2007, og man kan se "Dreams Unlimited" som en hyldest til hende og hendes arbejde.

Feminin og sød duft
"Dreams Unlimited" er baseret på noter af appelsinolie, solbær, gørn chili, iris og cedertræ. Alkoholbasen er lavet på økologisk sukkerrør.

Duften er meget feminin og ret sød. Det skal man lige vænne sig til, når man er vant til helt lette sommerdufte, der ikke dufter af så meget.

Flakonen er enkelt og larmer ikke for meget. Det er helt rart, når man tænker på, hvor meget pang der kan være på andre parfumeflakoner.

"Dreams Unlimited" Eau de Parfum ledsages af en body lotion og en body wash.

"Dreams Unlimited" fra The Body Shop har følgende vejl. udsalgspriser: Eau de Parfum 50 ml. 195 kr., Eau de Parfum 30 ml. 150 kr., Body Lotion 200 ml. 90 kr. og Body Wash 200 ml. 75 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce