Aniston

Dream Nude Airfoam

Når skum og foundation mødes, opstår der (åbenbart) sød musik.

Dream Nude Airfoam
Sommetider bliver man præsenteret for et produkt, som får en til at tænke: Hvor kom den idé fra?!! Og med sådanne produkter er det ofte knald eller fald: Det skulle enten aldrig være gået fra idé til udførelse, eller også sætter det en ny standard inden for sit felt.

Dream Nude Airfoam er sådan et produkt. Og det hører til i kategori nummer to ...

Skumfoundation med fordele
Maybellines nyhed Dream Nude Airfoam er nemlig ikke bare en nyhed. Det er en ret speciel en af slagsen!

Det er nemlig en foundation, der meget vel kunne forveksles med en hårskum eller barberskum, for det er en "skum-foundation".

Dream Nude Airfoam har således en dyse, og ud af denne kommer en blød, brun skum.

Denne sprayer man ud på en applikator (hvad man nu foretrækker), og så stryger man den på huden som enhver anden foundation.

Tryk på skummet!
Dream Nude Airfoam er lidt tyndere i konsistensen end en almindelig flydende foundation, og så skal man for guds skyld huske at trykke ganske let på dysen og i øvrigt holde åbningen langt væk fra tøjet! 

Den første gang man bruger Airfoam kommer skummet med en del mere tryk end man (eller i hvert tilfælde jeg) forventer, så man skal lige være obs!

Men når det så er sagt, så giver den et virkeligt super resultat! Den er meget nem at fordele, og der efterlades ikke striber på huden, fordi den er så let i konsistensen.

Den kunne faktisk godt tendere til at blive min nye favorit-foundation.

Seks nuancer
Dream Nude Airfoam fra Maybelline er en del af den populære Dream-serie, der også indeholder Dream Lumi Touch concealer, Dream Creamy Foundation, Dream Matte Mousse og Dream Satin Liquid.

På det danske marked lanceres seks af farverne i serien, men der findes intet mindre en 17. De dansker farver er: 005 Light beige, 010 Ivory, 021 Nude, 030 Sand, 040 Fawn og 042 Dark Beige.

Kuløren, som jeg har brugt på min typisk skandinaviske og let vinterblege hud, er 021 Nude.


Dream Nude Airfoam fra Maybelline New York lander i handlen i februar til vejl. udsalgspris på 124,95 kr.


 
ANNONCE
Del

Seneste nyt