Aniston

Don G

Et crossover af dans, musik, mode og kunst.

En halshugning, japanskklingende pop, tyggegummilyd og fem internationale dansere i gakkede gangarter à la Christian den 4. på speed er nogle af ingredienserne i Jørgen Teller og Ari Rosenzweigs humoristiske forestilling 'Don G', der tilsættes MoonSpoon Saloons kostumedesign og Ingen Frygts scenografi.
ANNONCE
Don G
Forestillingen får premiere på det københavnske musikteater PLEX den 29. juni.

Koreografen Ari Rosenzweig og komponisten Jørgen Teller er både sammen og hver for sig kendt for deres underfundigt morsomme og skæve forestillinger. Sidste gang de stod sammen, var det med forestillingen 'Richard', der samplede og remixede fem af Wagners operaer. Denne gang er anledningen Mozarts opera 'Don Giovanni'. Men forestillingen handler hverken om Mozart eller 'Don Giovanni'. Derimod tager den fat på virkningshistorien og går bag om og ind i de ideer og tanker som denne, en af operaverdenens mest betydningsfulde værker, har affødt. Forestillingen er inspireret af bogen 'The Don Giovanni Moment', der handler om den indflydelse operaen har haft på den vestlige kultur. Tanker, ideer, bevægelser og musikalske lyde fra 1787 til i dag og lidt ind i fremtiden køres igennem Jørgen Tellers og Ari Rosenzweigs mærkværdige og surreale univers og omsættes på scenen af de fem internationale dansere med det sigte at trække publikum ind i et univers, hvor nærværets oplevelse er det eneste sikre orienteringspunkt.

'Vi har lyst til at skabe nyt og føre publikum ind i en tunnel som de ikke ved, hvor fører hen. Når vi så har dem inde, og de siger 'Uhhh hvad sker der her', vil vi langsomt forføre dem i forskellige retninger med overraskende sammenstød og tricks', siger Ari Rosenzweig.

Som hjælpere i seduktionens univers har 'Don G' nogle af mode- og kunstscenens mest fremtrædende folk, nemlig MoonSpoon Saloon, der står for kostumerne og Ingen Frygt, der tager sig af at skabe de fysiske rammer. Og hermed lægger Don G op til en aldeles uforudsigelig forestilling i et med garanti forførende univers i et totalt cross over af dans, musik, mode og kunst.

Billede øverst til højre: Sara Sachs og Anna Maria Helgadóttir

Koreograf: Ari Rosenzweig
Komponist: Jørgen Teller
Scenograf: Anna María Helgadóttir / Ingen Frygt
Kostumier: Sara Sachs / MoonSpoon Saloon
Lysdesign: Antonio Rodrigues Andersen
Dansere: Shaked Dagan, Klara Elenius, Sofia Karlsson, Ellesiv Selseng, Adam Ben Zevi

Læs mere om Sara Sachs på www.moonspoonsaloon.com

Læs mere om Anna María Helgadóttir på www.ingenfrygt.dk

Læs mere om Don G på www.plex.dk

Find Don G på Facebook og få de seneste opdateringer
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce