Aniston

Dolce&Gabbana Mosaico

Den italienske designduos hidtil måske mest vovede projekt - og det siger ikke så lidt!

Dolce&Gabbana Mosaico
Dolce&Gabbana er kendte for deres vilde og outrageous designs, der nok gør, at man enten elsker eller hader dem.

Både deres tøj og accessories kan få folk til at vende sig på gaden. Men det er også det, der gør designet så fedt. For det hele skal sg* ikke være så kedeligt!

Nu har den italienske designduo begået endnu en genistreg på brillefronten, som gør, at jeg meget vel kunne overveje, om foråret skal være tid til (endnu) en ny brilleinvestering.

Dolce&Gabbana Mosaico er en helt ny kollektion af virkeligt lækre briller med såkaldt mikromosaik, der er lavet af glas fra Murani, og som kræver et helt sindssygt håndværk.

De blomstrede mosaiksammensætninger i Mosaico Collection er skabt ud fra mere end 30 forskellige designs, som genskaber de fineste blomster og blomsterblade.
 
Dolce&Gabbanas Mosaico-kollektion findes i mere eller mindre vilde udgaver. Og selvom, jeg synes, de helt crazy briller med mosaikker overalt er mega fede, så ville jeg nok alligevel vælge dem, der er en tand mere afdæmpede.


Dolce&Gabbana Mosaico Collection har en vejl. udsalgspris fra 3.450 kr.
ANNONCE
DG2136 er en limited edition solbrille skabt med ca. 1000 mikroglas. Der er kun lavet 70 eksemplarer på verdensplan. Vejl. udsalgspris: 30.000 kr.  - Dolce&Gabbana Mosaico DG2136 er en limited edition solbrille skabt med ca. 1000 mikroglas. Der er kun lavet 70 eksemplarer på verdensplan. Vejl. udsalgspris: 30.000 kr.
Dolce&Gabbana Mosaico
Dolce&Gabbana Mosaico
Del

Seneste nyt

Annonce